Українським заробітчанам платять у Польщі більше ніж 70 тисяч: Експерти розповіли, у кого найвищі зарплати

У Польщі для українців відкрили тисячі вакансій. Без вищої освіти заробітчанам готові платити більш як 70 тис. грн. Таку зарплату пропонують далекобійникам. Це випливає з даних кадрового порталу work.ua, передають Патріоти України.

Наприклад, у Познань (Польщу) шукають водія-міжнародника на зарплату до 75 тис. грн. Головна вимога: наявність категорії С+Е. "Географія перевезень – західна Європа. Автопарк складається з автомобілів MERCEDES та DAF відповідає екологічним нормам EURO-6. Каденції: 2 місяці/1 місяць", – йдеться в оголошенні.

Інша компанія шукає далекобійника на зарплату в 72 тис. грн. Також на гідні зарплати можуть розраховувати робітники на будівництво.

Так, робітник для збірки каркасних будинків у Польщу може отримувати 65 тис. грн. "Шукаю робітників або цілі бригади для збірки каркасних будинків у Польщі. Забезпечуємо безкоштовне житло і гарантуємо хорошу зарплату! Робимо робочу візу", – йдеться в оголошенні.

Вимоги:

  • вiк не старші за 56 років
  • досвід роботи не менш як рік в Україні та не менше ніж 3 місяці в Європі

Зарплата 400 євро ставка і 58 євро на день, що в еквіваленті 2140-2200 євро на місяць. Графік роботи 3 місяці через 1 і 5/2 (тижнів) (це найзручніший для фірми).

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...