Вже обговорив проект із президентом: Український бізнесмен пояснив, чому хоче побудувати новий аеропорт у Донецьку

Олександр Ярославський планує вкласти 100 млн доларів в будівництво нового аеропорту замість зруйнованого.

Олександр Ярославцев. Фото: соцмережі.

Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський заявив, що хоче побудувати новий донецький аеропорт для вирішення питання Донецька. Про це він повідомив в інтерв'ю, передають Патріоти України.
Ярославський вважає, що для місця проведення переговорів на вищому рівні необхідний новий донецький аеропорт, який він хотів би побудувати. Бізнесмен зазначив: «Питання Донецька вирішиться тільки в Донецьку».
Як повідомлялося раніше, Ярославський планує вкласти 100 млн доларів в будівництво нового аеропорту в Донецьку замість зруйнованого. Бізнесмен додав, що обговорив цей проект з президентом України Володимиром Зеленським у Маріуполі на інвестиційному форумі. Він підкреслив: «Чого сидіти? Треба рухатися, діяти. Кожен у своїй площині. У мене економіка, у державних діячів - політика. Якщо кожен буде робити свою частину роботи, все у нас вийде».

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...