Зручніше та дешевше за генератор: Що таке EcoFlow, як користуватися і скільки коштує

В Україні через постійні відключення електроенергії великий попит мають переносні зарядні станції EcoFlow. Вони є досить зручними, порівняно з тими ж генераторами, передають Патріоти України

EcoFlow – зарядна станція, яка відрізняється своїми невеликими розмірами. Вона є меншою, аніж, наприклад, генератор, її легше перенести із кімнати в кімнату та з будівлі в будівлю.

Окрім генератора, EcoFlow часто порівнюють із повербанками. Проте потужність EcoFlow більша, як і розмір. Завдяки виходу 220В вони можуть працювати багато годин поспіль і навіть днями (залежно якої потужності ваша модель).

Ба більше, EcoFlow більш безпечний, екологічний та ощадливий. Якщо генератори шкодять довкіллю і його не можна встановлювати у приміщеннях, то із EcoFlow таких заборон не немає. Крім того, пристрій не видає такого шуму, як його візаві.

Скільки коштує EcoFlow?

У інтернеті середня ціна становить приблизно 17-18 тис. грн. Проте можна знайти більше дешевші варіанти – вартість стартує від 8 тис. грн. Найпотужніші моделі коштують до 180-200 тис. грн.

Що треба знати для користування пристроєм?

Слід зазначити, що спосіб підключення EcoFlow до мережі за допомогою кабелю з двома "виделками" недопустимий. Крім того, правильно підключати всі прилади напряму до портативної станції. В разі недостатньої кількості виходів 220В краще використати подовжувач.

EcoFlow можна використовувати як безперебійне джерело живлення, підключивши станцію до мережі, а всі необхідні прилади до станції.

Під ковпаком: Держава зможе відстежувати всі транзакції українців, - нардеп

понеділок, 29 квітень 2024, 19:58

Впровадження програми компенсації частини оплати за товари та послуги дозволить Державній податковій службі України відслідковувати транзакції громадян. Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк заявив про це 29 квітня. "Нам вже не вистачає...

Скільки насправді коштує рубль? Економіст пояснив секрет стабільності російської валюти

понеділок, 29 квітень 2024, 19:47

Про курс російського рубля, як про ринковий результат, говорити безглуздо, оскільки у країні-агресорці він регулюється державою. Про це заявив доктор економічних наук, експрофесор Вищої школи економіки в Москві Ігор Ліпсіц в інтерв’ю "Главкому", переда...