Приготувавши їжу, багато господинь особливо не замислюються, коли мити брудний посуд. Вони роблять це це по мірі можливостей. Однак, є й ті, хто миє гарячий посуд відразу знявши з плити, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, чому не можна мити гарячу сковорідку холодною водою.
Традиційно, деякі господині звикли вважати, що гарячу сковорідку потрібно мити відразу після приготування їжі ще у гарячому вигляді. Як правило, роблять це миючим засобом та холодною водою.
Однак, варто запам'ятати, що такий спосіб не правильний і може зовсім зіпсувати ваш посуд. Річ у тім, що занадто різкий перепад температури провокує деформацію сковорідки. Вона в результаті може покритися тріщинами.
Для того, щоб правильно та ефективно відмити брудну та жирну сковороду, потрібно повторити наступні дії:
1. Для початку наповнити сковороду водою та залишити на плиті на 5 хвилин. Таким чином тепло допоможе розм'якшити залишки їжі та жир.
2. Після цього зняти сковороду з вогню, повністю її охолодити та відмити м'якою губкою з миючим засобом.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...