А ви це знали? Чому не можна піднімати монети з землі: У яких випадках забобон не діє

Здавна вважалося, що краще не підіймати монети з землі. За повір’ями, така знахідка може принести бідність і злидні або й взагалі накликати у життя біду. Наші предки вірили, що викинуті чи загублені монети можуть нести погану енергетику, передають Патріоти України.

Існує й альтернативна версія, згідно з якою, знайдені гроші вважаються добрим знаком в залежності від місця знахідки. Іноді, підійнявши монети у сприятливий час, можна "притягнути" у життя достаток та благополуччя. Особливо це стосується старовинних монет. Якщо носити знайдену давню монету в гаманці – це принесе успіх та щастя.

Також говорять, що слід дивитися на сторону монети. Якщо вона лежить "решкою" - краще пройти повз. Якщо "орлом" - можна підняти, монета принесе позитивні зміни.

Здавна також зазначали, що знайдені гроші слід віддати на доброчинність або пожертвувати жебраку на вулиці. А от підіймати гроші, що лежать на перехресті, категорично заборонялося.

Монети з пошкодженими краями вважалися щасливими, їх радили тримати у гаманці, щоб збільшити доходи. Також, за повір’ями, якщо чоловік спішить на зустріч і раптом знаходить на дорозі гроші – значить зустріч пройде успішно. Наші предки звертали увагу і на місячний календар, будучи впевненими, що знайдені монети у період повного місяця принесуть нещастя. За іншим тлумаченням, знайти монетку в снігу – до удачі, а в дощ – до прибутку.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...