А ви це знали? Чому не можна віддавати порожній посуд і брати у руки чужі тарілки

Часто на знак поваги родичі, друзі або сусіди приносять частування у своєму посуді, який після необхідно обов'язково повернути. Читайте в матеріалі нижче, чи можна повертати порожній контейнер, тарілки, чашки та інший посуд, передають Патріоти України.

Чому не можна повертати посуд порожній - повір'я

По-перше, говорячи про те, чи можна брати чужий посуд, варто відзначити, що насправді це не небезпечно. Важливо - швидше його повернути господареві. За прикметою, чужі тарілки вдома призводять до фінансових проблем. Аналогічна відповідь підійде і до питання, чи можна віддавати посуд з дому: необхідно простежити, щоб його обов'язково повернули.

По-друге, вважається, що, посуд не можна повертати порожній. Є ризик несвідомо злякати удачу, залучити неприємності у дім і навіть спровокувати сварку з тим, хто приніс частування. Саме тому в ту чи іншу ємність краще обов'язково щось покласти в якості відповідного частування. Це можуть бути цукерки, печиво або щось інше за бажанням.

Окремо варто запам'ятати, чи можна віддавати порожні пляшки. Краще цього не робити, як і не зберігати порожню тару вдома. Пляшки потрібно відразу викидати.

Чому не можна залишати порожній посуд на столі - що важливо знати

Згідно зі старим повір'ям, порожні тарілки, чашки та інший посуд на стіл класти не можна. Вважається, що таким чином в дім накликається безгрошів'я. Для достатку навпаки потрібно залишати на столі хоча б одну ємність з чим-небудь смачним.

Що робити, якщо подарували порожню чашку - прикмета

Не дарувати порожні чашки (особливо одиноким людям) - негласне правило для багатьох. Вони вірять, що подібний подарунок приверне нещастя, як у фінансових справах, так і в особистому житті. Якщо вам все-таки подарували порожню чашку, попросіть кілька монет у дарувальника.

Джерело: УНІАН

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...

Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 10:12

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.