Часто на знак поваги родичі, друзі або сусіди приносять частування у своєму посуді, який після необхідно обов'язково повернути. Читайте в матеріалі нижче, чи можна повертати порожній контейнер, тарілки, чашки та інший посуд, передають Патріоти України.
По-перше, говорячи про те, чи можна брати чужий посуд, варто відзначити, що насправді це не небезпечно. Важливо - швидше його повернути господареві. За прикметою, чужі тарілки вдома призводять до фінансових проблем. Аналогічна відповідь підійде і до питання, чи можна віддавати посуд з дому: необхідно простежити, щоб його обов'язково повернули.
По-друге, вважається, що, посуд не можна повертати порожній. Є ризик несвідомо злякати удачу, залучити неприємності у дім і навіть спровокувати сварку з тим, хто приніс частування. Саме тому в ту чи іншу ємність краще обов'язково щось покласти в якості відповідного частування. Це можуть бути цукерки, печиво або щось інше за бажанням.
Окремо варто запам'ятати, чи можна віддавати порожні пляшки. Краще цього не робити, як і не зберігати порожню тару вдома. Пляшки потрібно відразу викидати.
Згідно зі старим повір'ям, порожні тарілки, чашки та інший посуд на стіл класти не можна. Вважається, що таким чином в дім накликається безгрошів'я. Для достатку навпаки потрібно залишати на столі хоча б одну ємність з чим-небудь смачним.
Не дарувати порожні чашки (особливо одиноким людям) - негласне правило для багатьох. Вони вірять, що подібний подарунок приверне нещастя, як у фінансових справах, так і в особистому житті. Якщо вам все-таки подарували порожню чашку, попросіть кілька монет у дарувальника.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...