Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України.
Птахам дають комбікорми з гормонами та антибіотиками, щоб вони росли швидше, масу набирали краще.
Тому вважається, що годинне замочування у воді здатне позбавити тушку всіх цих шкідливих речовин. Але чи це так насправді?
Насправді все трохи не так. Звичайне замочування у воді не вплине на склад м’яса птиці. Гормони та антибіотики залишаться на місці.
Найправильніший і логічний спосіб видалити шкідливі речовини полягає в тому, щоб злити першу воду після закипання, в якій варилася тушка, а потім залити другу та трохи поварити.
Так є велика ймовірність, що всі антибіотики, гормони та інші речовини, які несприятливо впливають на здоров’я людини, випаруються з курятини.
17 вересня за новим церковним календарем (30 вересня за старим) - день пам'яті святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. За старим календарним стилем - день пам'яті священномученика Вавила, єпископа Великої Антіохії, і з ним трьох отроків, а т...
Всі ми чули про нумерологію та її здатність впливати на наше життя. Але чи знаєте ви, що деякі дати народження мають особливу енергетику, яка привертає удачу, фінансовий успіх і гармонію в житті? Ми розкриємо найщасливіші дати народження, які допоможут...