Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України.
Птахам дають комбікорми з гормонами та антибіотиками, щоб вони росли швидше, масу набирали краще.
Тому вважається, що годинне замочування у воді здатне позбавити тушку всіх цих шкідливих речовин. Але чи це так насправді?
Насправді все трохи не так. Звичайне замочування у воді не вплине на склад м’яса птиці. Гормони та антибіотики залишаться на місці.
Найправильніший і логічний спосіб видалити шкідливі речовини полягає в тому, щоб злити першу воду після закипання, в якій варилася тушка, а потім залити другу та трохи поварити.
Так є велика ймовірність, що всі антибіотики, гормони та інші речовини, які несприятливо впливають на здоров’я людини, випаруються з курятини.
Полуниця — це не лише смачно, а й дуже корисно. Вона багата на вітамін C, антиоксиданти, клітковину і має низьку калорійність. Але навіть із таким чудовим продуктом важливо знати міру, передають Патріоти України. 150–250 г (приблизно 1–2 склянки) — без...
Відмова від хліба — досить поширене рішення, особливо серед тих, хто прагне покращити здоров'я чи схуднути. Ось детальний огляд того, що може статися з організмом, якщо повністю відмовитися від вживання хліба, передають Патріоти України. . Відмова від...