Засолювання сала та приготування квашеної капусти для багатьох господинь є звичним заняттям. Адже домашні продукти будуть набагато смачнішими та якіснішими за покупні, передають Патріоти України.
Як правило, рецепти засолювання в домашніх умовах не відрізняються складністю. Для того, щоб приготувати ці традиційні страви, не потрібні рідкісні інгредієнти.
Одним із основних продуктів для приготування страв є сіль. Тільки досвідчені господині знають про те, що від її вибору багато в чому залежить якість та смак страв.
Відповідь на це питання криється у самій назві продукту: йод істотно знижує якість страв. Якщо спробувати приготувати квашену капусту на йодованій солі, результат вас розчарує.
Річ у тім, що при приготуванні капусти з йодом починає відбуватися хімічна реакція окислення. Через це суттєво знижуються смакові якості овочів.
Більш того, капуста набуває неприємного відтінку кольору, що робить страву неапетитною.
Із салом схожа ситуація. Сало матиме неприємний присмак, через що ласувати такою закускою точно ніхто не стане. Але це не єдина проблема. Через специфічні особливості йоду сало стане вологим, що робить його менш приємним.
Щоб відштовхнути від себе людей, не обов’язково когось ображати. Іноді достатньо кількох слів, сказаних без роздумів. Начебто нічого особливого — а все ж таки вони залишаються у голові співрозмовника надовго. Психологія показує, що саме на перший погля...
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...