
Засолювання сала та приготування квашеної капусти для багатьох господинь є звичним заняттям. Адже домашні продукти будуть набагато смачнішими та якіснішими за покупні, передають Патріоти України.
Як правило, рецепти засолювання в домашніх умовах не відрізняються складністю. Для того, щоб приготувати ці традиційні страви, не потрібні рідкісні інгредієнти.
Одним із основних продуктів для приготування страв є сіль. Тільки досвідчені господині знають про те, що від її вибору багато в чому залежить якість та смак страв.
Відповідь на це питання криється у самій назві продукту: йод істотно знижує якість страв. Якщо спробувати приготувати квашену капусту на йодованій солі, результат вас розчарує.
Річ у тім, що при приготуванні капусти з йодом починає відбуватися хімічна реакція окислення. Через це суттєво знижуються смакові якості овочів.
Більш того, капуста набуває неприємного відтінку кольору, що робить страву неапетитною.
Із салом схожа ситуація. Сало матиме неприємний присмак, через що ласувати такою закускою точно ніхто не стане. Але це не єдина проблема. Через специфічні особливості йоду сало стане вологим, що робить його менш приємним.
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...