
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України.
Білі смуги на грудках часто зустрічаються у курей, вирощених дуже швидко. М’язи ростуть настільки інтенсивно, що не отримують достатньо кисню, утворюються мікророзриви, які заміщуються жиром та сполучною тканиною.
Барвисті відблиски виникають через нарізання м’яса та світло. Тонкі волокна, відбиття лампи або сонячного світла створюють веселковий ефект.
Викиньте м’ясо, якщо помітили хоча б один із цих симптомів:
Попередження: харчове отруєння – лише перший сигнал небезпеки для здоров’я.
Шведські науковці зафіксували зв’язок між регулярним споживанням жирного сиру та нижчим ризиком розвитку деменції. За результатами довгострокового дослідження, люди, які щодня з’їдали щонайменше 50 грамів сиру з вмістом жиру понад 20%, рідше стикалися ...
Головними ворогами серця є жирна їжа, сидячий спосіб життя, куріння та алкоголь. Однак нові наукові дані свідчать, що фінансові труднощі - страх не мати можливості купити продукти або оплатити рахунки – "зношують" серце швидше, ніж шкідливі звички, пер...