Вже багато років поспіль у консервації використовують аспірин, як допоміжний інгредієнт, який допомагає заготівлям не псуватися та зберігати смакові властивості якомога довше.
РедакціяFoodOboz зібрала інформацію та розповість, чи безпечно використовувати аспірин у консервації та чим його можна замінити. Аспірин – це ацетилсаліцилова кислота, яка при потраплянні створює кисле середовище. Саме воно є небезпечним для мікроорганізмів. Тому, не дивно, що огірки чи помідори з аспірином можуть стояти роками.
Але це зовсім не заперечує той факт, що аспірин – це ліки і кожен організм може реагувати на них по-різному, викликаючи негативні побічні реакції. Варто відзначити, що вони містять таку речовину, як фенол – це так звана отрута, яка є токсичною для людини. Фахівці стверджують, що аспірин через це може викликати рак та кровотечі.
Чим замінити аспірин?
Такі продукти – дійсно гідна заміна аспірину і найважливіше, що вони не призводять до фатальних наслідків.
У ванній кімнаті через високий рівень вологості часто утворюється грибок. Особливо страждає від цвілі силіконовий герметик у душовій кабіні, проте його легко очистити, передають Патріоти України. Щоб позбутися плісняви, розпорошіть на герметик у ванній...
Підсвідомість знає набагато більше, ніж свідомість, це давно відомо. Але повідомляє нам інформацію вибірково, та й ми не завжди прислухаємося до внутрішнього голосу, передають Патріоти України. Тест-ліхтар допоможе вам прислухатися до своїх внутрішніх ...