Багато господинь при приготуванні каші з тієї чи іншої крупи часто запитують про необхідність попереднього промивання, передають Патріоти України.
З одного боку, миття здається цілком логічним етапом підготовки продукту, оскільки дозволяє позбутися можливих забруднень і покращити смакові якості готової страви.
Однак деякі види круп цього однозначно не потребують.
Відповідь очевидна: пшоно потребує підготовчого етапу. Більше того, промивати крупу слід навіть неодноразово.
Кулінари рекомендують спочатку використовувати воду теплої температури, а потім переключитися на гарячу.
Час промивання буде різним.
Як правило, слід орієнтуватися на колір рідини, що стікає.
Якщо вода каламутна, то готувати пшоно рано.
Коли рідина буде безбарвною, можна приступати безпосередньо до варіння каші.
Так само рекомендують робити і з перловкою.
Вважається, що промивати потрібно будь-яку крупу. Винятком може бути лише манка, пластівці швидкого приготування та подібні продукти харчування.
Комарі кусають людей практично у всіх країнах світу. Ці кровососи можуть добряче відпочинок туристам та й просто дошкуляють у будь-який час доби. Але чи є країни, де немає цих комах, передають Патріоти України. Щонайменше одна така країна на карті світ...
Користувачі iPhone отримали тривожне попередження від експерта з кібербезпеки: два стандартні налаштування на смартфоні підвищують ризик злому та можуть дати хакерам доступ до особистої інформації. Про це пише видання Daily Express, передають Патріоти ...