
Багато господинь при приготуванні каші з тієї чи іншої крупи часто запитують про необхідність попереднього промивання, передають Патріоти України.
З одного боку, миття здається цілком логічним етапом підготовки продукту, оскільки дозволяє позбутися можливих забруднень і покращити смакові якості готової страви.
Однак деякі види круп цього однозначно не потребують.
Відповідь очевидна: пшоно потребує підготовчого етапу. Більше того, промивати крупу слід навіть неодноразово.
Кулінари рекомендують спочатку використовувати воду теплої температури, а потім переключитися на гарячу.
Час промивання буде різним.
Як правило, слід орієнтуватися на колір рідини, що стікає.
Якщо вода каламутна, то готувати пшоно рано.
Коли рідина буде безбарвною, можна приступати безпосередньо до варіння каші.
Так само рекомендують робити і з перловкою.
Вважається, що промивати потрібно будь-яку крупу. Винятком може бути лише манка, пластівці швидкого приготування та подібні продукти харчування.
Різдво і тижні перед Святвечором - час подарунків, тепла й сімейних зустрічей. Торговельні центри переповнені, кур’єри працюють без перепочинку, а люди ламають голову, чим здивувати близьких цього року. У передсвятковій метушні легко зробити помилку — ...
Як би ми не боролися із ностальгією за часами СРСР, у певні моменти для деяких людей доторкнутись до свого радянського минулого буває важливо. Як, наприклад, під час святкування Нового року, коли люди старшого покоління воліють прикрашати ялинку вінтаж...