Багато господинь при приготуванні каші з тієї чи іншої крупи часто запитують про необхідність попереднього промивання, передають Патріоти України.
З одного боку, миття здається цілком логічним етапом підготовки продукту, оскільки дозволяє позбутися можливих забруднень і покращити смакові якості готової страви.
Однак деякі види круп цього однозначно не потребують.
Відповідь очевидна: пшоно потребує підготовчого етапу. Більше того, промивати крупу слід навіть неодноразово.
Кулінари рекомендують спочатку використовувати воду теплої температури, а потім переключитися на гарячу.
Час промивання буде різним.
Як правило, слід орієнтуватися на колір рідини, що стікає.
Якщо вода каламутна, то готувати пшоно рано.
Коли рідина буде безбарвною, можна приступати безпосередньо до варіння каші.
Так само рекомендують робити і з перловкою.
Вважається, що промивати потрібно будь-яку крупу. Винятком може бути лише манка, пластівці швидкого приготування та подібні продукти харчування.
Цей візуальний тест допоможе вам отримати духовне послання, яке може змінити ваше життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо хочете дізнатися, яке послання підготував для вас янгол-охоронець, виберіть числовий символ на картинці нижче....
Дієтолог пояснив, як визначити ідеальну кількість калорій для вечері, щоб скинути вагу, передають Патріоти України з посиланням на Eat this, not That. Зареєстрований дієтолог Дестіні Муді пояснила, що втрата ваги інколи може бути складним завданням для...