Багато господинь печуть часто і багато, балуючи своїх домашніх смачною і корисною домашньою випічкою. Досвідчені господині використовують для випічки пирогів і пиріжків всяке варення, навіть те, яке в чистому вигляді домашні їдять не дуже охоче. Зате таке варення в пирогах і пиріжках вони їдять з великим захопленням, зазначають Патріоти України.
Але іноді варення занадто рідке і є ризик, що воно при випічці буде витікати з пирогів і пиріжків, підгораючи, псуючи смак виробу і його зовнішній вигляд. Виявляється, навіть тут можна знайти простий, доступний і дуже ефектний вихід.
Варення перед викладанням в пиріг просто слід загустити. Часто господині загущують рідке варення, проваривши його кілька хвилин з крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями. Дуже класно виходить загущувати рідке варення за допомогою манної крупи — варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється. Скористайтеся нашою порадою і ви легко зможете зробити густим рідке варення для подальшого використання у вигляді начинки.
Як загустити рідке варення для випічки:
В Україні правоохоронні органи почали більш суворо контролювати дотримання правил дорожнього руху, зокрема щодо проїзду пішохідних переходів. Водії, які не надають переваги пішоходам, можуть бути оштрафовані за порушення цього важливого правила. Про це...
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...