Ті, хто не любить солодке, можуть додати до кави сіль: завдяки цьому інгредієнту бадьорий напій позбудеться гірчинки та кислинки, ставши смачнішим, передають Патріоти України.
Однак є ще одна цікава добавка.
Виявляється, кава може стати ароматнішою і завдяки харчовій соді.
Як додавати соду до кави
Є два варіанти додавання гідрокарбонату натрію в бадьорий напій.
Перший: соду можна насипати у турку. Другий варіант: двовуглекислий натрій можна додати в чашку з готовою кавою.
В обох випадках потрібно використовувати зовсім небагато соди: вистачить однієї щіпки.
Якою виходить кава з содою
По-перше, добавка нейтралізує кислий смак. Таким чином, якщо кава не найдорожча і якісна, зайвого присмаку все одно не буде.
По-друге, сода посилює кавовий аромат. Завдяки добавці смак напою починає здаватися набагато яскравішим і насиченішим.
11 квітня за новим стилем вшановують пам'ять священномученика Антипа Асійського, мученика Мартиніана і святого Калініка Черніцького. За старим стилем у сьогодні згадують священномученика Марка, єпископа Арефусійського. У народі свято 11 квітня було від...
Після 70 років люди часто помічають зміни у своїх когнітивних здібностях. Одним зі способів підтримати ясність думок є скорочення споживання певних продуктів, які можуть шкодити функціям мозку, передають Патріоти України. Дієта, багата антиоксидантами,...