Ті, хто не любить солодке, можуть додати до кави сіль: завдяки цьому інгредієнту бадьорий напій позбудеться гірчинки та кислинки, ставши смачнішим, передають Патріоти України.
Однак є ще одна цікава добавка.
Виявляється, кава може стати ароматнішою і завдяки харчовій соді.
Як додавати соду до кави
Є два варіанти додавання гідрокарбонату натрію в бадьорий напій.
Перший: соду можна насипати у турку. Другий варіант: двовуглекислий натрій можна додати в чашку з готовою кавою.
В обох випадках потрібно використовувати зовсім небагато соди: вистачить однієї щіпки.
Якою виходить кава з содою
По-перше, добавка нейтралізує кислий смак. Таким чином, якщо кава не найдорожча і якісна, зайвого присмаку все одно не буде.
По-друге, сода посилює кавовий аромат. Завдяки добавці смак напою починає здаватися набагато яскравішим і насиченішим.
Якщо ви завжди вивертаєте шкарпетки "правильною стороною" перед тим, як кинути у пральну машину - ви робите це неправильно, передають Патріоти України. На перший погляд це здається логічним, особливо якщо на п’ятках і підошві є бруд. Але, за словами Са...
У мегаполісах КНР стрімко поширюється модний тренд боротьби за своє психічне здоров'я та комфорт — дорослі люди почали масово купувати пустушки, щоб боротися зі стресом, тривожністю та навіть безсонням. Як повідомило видання South China Morning Post, к...