"Білі та пухнасті": Що треба робити, щоб рушники залишалися м’якими після прання

Якщо ви неодноразово після прання рушників помічали, що вони стали не такими м’якими, ви просто робили це неправильно. Після теплої ванни по-особливому хочеться витиратися ніжним та м’яким рушником. Проте, це не завжди вдається зробити, якщо полотенце щойно попране та висушене, передають Патріоти України.

Якщо правильно доглядати за рушниками, вони будуть залишатися в ідеальному стані довго. Махрові вироби потребують належного піклування, пише prostoway.

Як прати рушники, щоб вони залишалися м'якими

Не використовуйте кондиціонер для прання часто. Він залишає плями і робить рушники жорсткішими. Краще при пранні додати оцет. Цей натуральний пом’якшувач зробить їх ніжнішими. Його треба просто налити в відсік з порошком 200-250 мл.

Не використовуйте занадто багато порошку. Він сприяє жорсткішанню тканини. Не періть рушники на високих температурах. 30-40 градусів цілком вистачить. Не тримайте рушники довго на батареї. Це також робить їх менш ніжними.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...