Буде ідеальним! Як приготувати пишний омлет: ТОП-3 хитрих трюки

Пишний та смачний омлет - класична версія сніданку, який люблять усі. Проста, але ситна страва може змінюватись в залежності від інгредієнтів у її складі, передають Патріоти України.

Попри легкість приготування, омлет має свої секрети приготування. Smak поділився основними порадами.

Секрети приготування пишного омлету

Збиваємо яйця правильно

Для приготування омлету яйця в жодному разі не збиваємо міксером чи блендером. Використовуємо лише вилку або вінчик. Злегка збиваємо яйця, домагаючись піни, а однорідної суміші.

Дотримуємося правильного співвідношення продуктів

Рецепти з приготування омлету пропонують різні співвідношення яєць та молока. Але існує один дуже простий спосіб, щоб страва вийшла смачною. Беремо яйце, добре його миємо під проточною водою, розбиваємо, виливаємо вміст у миску, а в половинку яєчної шкаралупи, що залишилася, наливаємо молоко.

На думку досвідчених кулінарів, на 1 яйце в омлеті потрібно саме стільки молока. Якщо ви берете 3 яйця, тоді сміливо додайте 3 шкаралупи молока.

Сода, борошно, дріжджі — не найкращі "друзі" омлету

Деякі господині для того, щоб зробити пишним омлет, додають трохи борошна, соди або навіть дріжджів. Ви можете зробити також. Але краще все ж таки просто поставити омлет у розігріту до 190 градусів духовку або приготувати його в мультиварці. Так він точно не опаде, буде пишним та дуже смачним.

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...