Пишний та смачний омлет - класична версія сніданку, який люблять усі. Проста, але ситна страва може змінюватись в залежності від інгредієнтів у її складі, передають Патріоти України.
Попри легкість приготування, омлет має свої секрети приготування. Smak поділився основними порадами.
Збиваємо яйця правильно
Для приготування омлету яйця в жодному разі не збиваємо міксером чи блендером. Використовуємо лише вилку або вінчик. Злегка збиваємо яйця, домагаючись піни, а однорідної суміші.
Дотримуємося правильного співвідношення продуктів
Рецепти з приготування омлету пропонують різні співвідношення яєць та молока. Але існує один дуже простий спосіб, щоб страва вийшла смачною. Беремо яйце, добре його миємо під проточною водою, розбиваємо, виливаємо вміст у миску, а в половинку яєчної шкаралупи, що залишилася, наливаємо молоко.
На думку досвідчених кулінарів, на 1 яйце в омлеті потрібно саме стільки молока. Якщо ви берете 3 яйця, тоді сміливо додайте 3 шкаралупи молока.
Сода, борошно, дріжджі — не найкращі "друзі" омлету
Деякі господині для того, щоб зробити пишним омлет, додають трохи борошна, соди або навіть дріжджів. Ви можете зробити також. Але краще все ж таки просто поставити омлет у розігріту до 190 градусів духовку або приготувати його в мультиварці. Так він точно не опаде, буде пишним та дуже смачним.
Користувачам смартфонів слід викорінювати три шкідливі звички, які призводять до швидкого зносу акумулятора смартфона, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Власникам гаджетів легко виробити звичку заряджати свій пристрій, яка здається нешкід...
Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...