
Пишний та смачний омлет - класична версія сніданку, який люблять усі. Проста, але ситна страва може змінюватись в залежності від інгредієнтів у її складі, передають Патріоти України.
Попри легкість приготування, омлет має свої секрети приготування. Smak поділився основними порадами.
Збиваємо яйця правильно
Для приготування омлету яйця в жодному разі не збиваємо міксером чи блендером. Використовуємо лише вилку або вінчик. Злегка збиваємо яйця, домагаючись піни, а однорідної суміші.
Дотримуємося правильного співвідношення продуктів
Рецепти з приготування омлету пропонують різні співвідношення яєць та молока. Але існує один дуже простий спосіб, щоб страва вийшла смачною. Беремо яйце, добре його миємо під проточною водою, розбиваємо, виливаємо вміст у миску, а в половинку яєчної шкаралупи, що залишилася, наливаємо молоко.
На думку досвідчених кулінарів, на 1 яйце в омлеті потрібно саме стільки молока. Якщо ви берете 3 яйця, тоді сміливо додайте 3 шкаралупи молока.
Сода, борошно, дріжджі — не найкращі "друзі" омлету
Деякі господині для того, щоб зробити пишним омлет, додають трохи борошна, соди або навіть дріжджів. Ви можете зробити також. Але краще все ж таки просто поставити омлет у розігріту до 190 градусів духовку або приготувати його в мультиварці. Так він точно не опаде, буде пишним та дуже смачним.
Особистісні тести на основі оптичних ілюзій не лише розважають, а й допомагають краще пізнати себе. За допомогою таких зображень можна дізнатися, як саме працює наша свідомість і що приховується у підсвідомих реакціях. Те, що ми бачимо першим, залежить...
Наша психіка - це величезний резервуар, де протягом усього життя накопичуються досвід, спогади, емоції та переживання. Часто ми недооцінюємо обсяг цього внутрішнього світу й не підозрюємо, який саме відбиток залишають на нашій особистості навіть, здава...