Пишний та смачний омлет - класична версія сніданку, який люблять усі. Проста, але ситна страва може змінюватись в залежності від інгредієнтів у її складі, передають Патріоти України.
Попри легкість приготування, омлет має свої секрети приготування. Smak поділився основними порадами.
Збиваємо яйця правильно
Для приготування омлету яйця в жодному разі не збиваємо міксером чи блендером. Використовуємо лише вилку або вінчик. Злегка збиваємо яйця, домагаючись піни, а однорідної суміші.
Дотримуємося правильного співвідношення продуктів
Рецепти з приготування омлету пропонують різні співвідношення яєць та молока. Але існує один дуже простий спосіб, щоб страва вийшла смачною. Беремо яйце, добре його миємо під проточною водою, розбиваємо, виливаємо вміст у миску, а в половинку яєчної шкаралупи, що залишилася, наливаємо молоко.
На думку досвідчених кулінарів, на 1 яйце в омлеті потрібно саме стільки молока. Якщо ви берете 3 яйця, тоді сміливо додайте 3 шкаралупи молока.
Сода, борошно, дріжджі — не найкращі "друзі" омлету
Деякі господині для того, щоб зробити пишним омлет, додають трохи борошна, соди або навіть дріжджів. Ви можете зробити також. Але краще все ж таки просто поставити омлет у розігріту до 190 градусів духовку або приготувати його в мультиварці. Так він точно не опаде, буде пишним та дуже смачним.
Навіть якщо ви дбаєте про себе, правильно харчуєтесь і користуєтесь якісною косметикою, шкіра все одно може виглядати втомленою й тьмяною, передають Патріоти України. Не завжди винні гени або вік. Часто саме наші буденні звички — на перший погляд нешк...
22 жовтня за новим календарем (4 листопада за старим) православні в Україні вшановують пам'ять святителя Рафаїла (Заборовського), митрополита Київського, Галицького і всієї Русі, також згадують рівноапостольного Аверкія, єпископа Ієрапольського; священ...