Чайник буде як новий! Один підручний продукт легко очистить увесь накип

Чайником ми регулярно користуємось у повсякденному житті. І як будь-які кухонні прилади та поверхні, які постійно контактують з водою, він схильний до проблеми утворення вапняного накипу. Як і відмити кран від нальоту, очистити чайник від таких забруднень можна і без побутової хімії, яка дорого коштує, передають Патріоти України.

Щоб очистити чайник від вапняних відкладень, портал Express радить спробувати простий і доступний лайфхак. Вам знадобиться лише одне звичайний продукт і вода.

Як очистити електричний чайник від накипу

Регулярне очищення чайника від накипу допоможе вам уникнути появи дивного смаку у гарячих напоях, а також продовжить термін служби вашого пристрою. Все, що вам знадобиться — це звичайний столовий оцет або лимонна кислота, а також чиста вода:

  • Вимкніть чайник від мережі.
  • Ретельно протріть зовнішню поверхню приладу.
  • Наповніть чайник водою на 3/4.
  • Додайте трохи білого оцту або лимонної кислоти.
  • Долийте воду до максимальної позначки.
  • Увімкніть чайник і доведіть до кипіння.
  • Після цього відключіть прилад від мережі та залиште суміш усередині на кілька годин.

Потім обережно вилийте та ретельно промийте чайник зсередини. Наповніть чистою водою і знову закип’ятіть. Цю воду теж вилийте, промийте прилад чистою водою – і ваш чайник тепер чистий та готовий до використання.

Тест-ворожіння: Просто оберіть шоколадку і отримайте передбачення на п'ять років

понеділок, 20 травень 2024, 7:10

Ви коли-небудь замислювалися, що чекає на вас у майбутньому? Виявляється за допомогою цього простого психологічного тесту це можна зробити. Подивіться на зображення протягом кількох секунд і оберіть шоколадку. Таким чином ви зможете дізнатися, яким буд...

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...