
Морозильна камера використовується для тривалого зберігання овочів, фруктів, м’яса, напівфабрикатів та готових страв, передають Патріоти України.
Однак досвідчені господині іноді ставлять у цю частину холодильника йогурт.
На перший погляд, ніякого сенсу в цій дії немає: на відміну від пельменів та курячого м’яса, кисломолочні продукти зазвичай зберігаються за більш високих температур.
Але у випадку, коли у йогурту закінчується термін придатності, ситуація стає зовсім іншою.
Якщо виникає необхідність швидкого вживання продукту, а з’їдати його не хочеться, викидати стаканчик не потрібно.
Справа в тому, що з ще більш-менш свіжого йогурту можна приготувати зовсім іншу страву – з більш тривалим скором зберігання.
Що виходить із замороженого йогурту
Коли кисломолочний продукт затвердіє в морозилці, він нагадуватиме морозиво.
Така страва буде дуже смачною, а в спеку буде дуже добре освіжати.
Термін зберігання замороженого йогурту більший, ніж у звичайного. Однак і в цьому випадку він не є «нескінченним»: морозиво бажано з’їсти протягом кількох тижнів.
Крім того, перед приготуванням морозива бажано переконатися, що стаканчик розширюється догори. Якщо це не так, то дістати ласощі буде важко.
Щоб дзеркала у будинку чи квартирі завжди блищали й не було розводів, необов'язково користуватися агресивною хімією. Можна обійтися простими підручними засобами, які використовували наші бабусі, передають Патріоти України. Сира картопля та крохмаль від...
Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, показало дослідження, передають Патріоти України. Саме стільки чашок кави на день подовжують теломери, які відповідають за біологічний вік ДНК і клітин організму. Але якщо пити більше ніж 4...