Чому досвідчені господині ставлять йогурт у морозилку - несподіване пояснення

Морозильна камера використовується для тривалого зберігання овочів, фруктів, м’яса, напівфабрикатів та готових страв, передають Патріоти України.

Однак досвідчені господині іноді ставлять у цю частину холодильника йогурт.

Подробиці

На перший погляд, ніякого сенсу в цій дії немає: на відміну від пельменів та курячого м’яса, кисломолочні продукти зазвичай зберігаються за більш високих температур.

Але у випадку, коли у йогурту закінчується термін придатності, ситуація стає зовсім іншою.

Якщо виникає необхідність швидкого вживання продукту, а з’їдати його не хочеться, викидати стаканчик не потрібно.

Справа в тому, що з ще більш-менш свіжого йогурту можна приготувати зовсім іншу страву – з більш тривалим скором зберігання.

Що виходить із замороженого йогурту

Коли кисломолочний продукт затвердіє в морозилці, він нагадуватиме морозиво.

Така страва буде дуже смачною, а в спеку буде дуже добре освіжати.

Термін зберігання замороженого йогурту більший, ніж у звичайного. Однак і в цьому випадку він не є «нескінченним»: морозиво бажано з’їсти протягом кількох тижнів.

Крім того, перед приготуванням морозива бажано переконатися, що стаканчик розширюється догори. Якщо це не так, то дістати ласощі буде важко.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...