Чи можна зберігати вершкове масло в морозилці - розвіюємо міфи

Як правило, куповане вершкове масло зберігають у холодильнику в герметичному контейнері чи упаковці, передають Патріоти України.

Однак, є певна кількість господинь, які звикли заморожувати даний продукт в морозилці і за потреби його використовувати. Деякі виступають проти цього, обґрунтовуючи тим, що масло у такому випадку буде втрачати свої смакові властивості та вигляд.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, чи можна зберігати вершкове масло в морозилці.Відтак, зберігати вершкове масло в морозилці можна. Те, що воно псуватиметься й стане шкідливим, це міф. Втім, у такому випадку потрібно суворо дотримуватися температурних правил.

Оптимальною температурою для зберігання вершкового масла вважається -18 градусів Цельсія. Продукт у таких умовах можна зберігати близько одного року, до того ж всі смакові та корисні властивості у ньому збережуться.

Якщо ж температура зберігання складає -12 градусів Цельсія, то термін придатності масла зменшується до 9 місяців.

На замітку:

  • Що стосується масла з різноманітними додатками, то таке можна заморожувати не більше, ніж на 3 місяці.
  • Для того, щоб масло не псувалося в морозилці, його краще порізати на порційні шматки та розфасувати в окремі пакети, фольгу чи пергамент.
  • Убезпечити вершкове масло від сторонніх запахів можна, якщо помістити продукт в щільний пластиковий пакет.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.