Причина, через яку на чашці з'являється наліт – дубильні речовини у чаї. При взаємодії теплої води з чаєм утворюється плівка, яка при нахилі чашки осідає на стінках і яку дуже важко відмити, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться 4 найефективнішими і безпечнішими домашніми засобами в боротьбі з чайним нальотом, що в'ївся.
1. Оцет
Змішайте 200 мл води та 1 ст. л. оцту, перемішайте і влийте до брудного кухля, залиште на 5 хвилин, потім ретельно помийте.
2. Сода
Візьміть 1 ст. л. соди, додайте 1 ч. л. води, щоб вийшла рідка консистенція. Содовою сумішшю натріть чашку і залиште на 2-5 хвилин після миття.
3. Лимонний сік чи кислота
Натріть чашку часточкою лимона, залиште на 5 хвилин і після помийте. Або насипте в чашку 1 ч. л. лимонної кислоти, налийте окріп і залиште на 2-3 хвилини, після помийте.
4. Сіль
Натріть чашки сіллю дрібного помелу, залиште на 5 хвилин, після помийте.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...