У будні дні на приготування перекусу залишається дуже мало часу. Якщо ви вже спізнюєтеся у справах і не встигаєте зробити традиційні сирники, рекомендуємо вам спробувати поекспериментувати з сиром, передають Патріоти України.
Інгредієнти: сир 9% (150 г), яйце (1 шт.), цукор (2 ч. л.), борошно (1 ч. л. з гіркою), родзинки (1 ст. л.).
Приготування:
У миску викладаємо сир або сиркову масу, додаємо цукор, борошно і одне яйце.Якщо сир крупнозернистий - розбиваємо його блендером.
Промиваємо родзинки і додаємо в сир.
Перемішуємо цю суміш і виливаємо її в глибоку тарілку, додавши туди 1 столову ложку води.
Ставимо тарілку в мікрохвильову піч і готуємо приблизно 3 хвилини.
Перед подачею запіканку можна полити джемом або сметаною або прикрасити сухофруктами.
Інгредієнти: яйця (4 шт.), сир 5% або 9% (150 г), масло вершкове (для смаження, 15 г), сіль.
Приготування:
Яйця розбиваємо в глибоку миску, солимо, перчимо до смаку, а також можна додати столову ложку молока. Збиваємо масу виделкою або вінчиком.
Розігріваємо на плиті сковороду з вершковим маслом, виливаємо на неї яєчну суміш.
Як тільки вона почне схоплюватися, за допомогою лопатки посуваємо краї омлету всередину.
Як омлет буде майже повністю готовий, висипаємо на нього сир, розподіляючи по всій поверхні. Накриваємо це все кришкою і доготовляємо ще 2-3мінути.
Перед подачею можна зверху посипати зеленню.
Інгредієнти: сир 5% (200 г), сир твердий (50 г), кріп (1 пучок), часник (0,5 зубчика), яйця (2 шт.), молоко (50 мл), борошно (2 ст. л . без гірки), сода (1/3 ч. л.), сіль, масло рослинне (для смаження).
Приготування:
Кріп промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайву вологу. Потім дрібно рубаємо.
Змішуємо в мисці сир, соду і молоко. Якщо сир крупнозернистий - перебиваємо цю масу блендером.
Потім тремо в миску твердий сир і часник на дрібній терці. Додаємо порізаний кріп, яйця, сіль і спеції за смаком. Ретельно перемішуємо.
Отриману масу розподіляємо на дві рівні частини.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, викладаємо на неї одну частину нашої маси, розрівнюємо по всій поверхні. Накриваємо кришкою, смажимо з кожного боку по 3-5 хвилин.
Потім робимо те ж саме і зі другим коржем.
Викладаємо коржі на тарілку, ріжемо і подаємо до столу.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...