Звичайними мийними засобами пластик вже не відмивається від жовтизни? Тоді настав час дешевого, але ефективного аптечного засобу, який гарантовано відбілить будь-який пожовклий пластик, передають Патріоти України.
Для відбілювання пластика знадобиться придбати в аптеці таблетки гідропериту. Вони коштують дуже дешево, а працюють неймовірно ефективно! Також таблетки гідропериту можна замінити 37% перекисом водню — його продають у відділах для обслуговування басейнів. Залежно від того, наскільки велика у вас поверхня, яку потрібно відбілити, візьміть 3 або більше таблеток і потовчіть в порошок. Якщо річ плоска (наприклад, підвіконня), то повністю розчиніть порошок в 1-2 ст.л. води.
Отриману суміш рівномірно нанесіть по всій поверхні пластику. Якщо в пластиці є важкодоступні місця (наприклад, поглиблення, воронка і т.д.), то змочіть ватяні диски в розчині гідропериту і помістіть їх щільно в поглиблення.
Іншу ж частину пластика гарненько потріть розчином. Працюйте обов'язково в рукавичках, бо такий концентрований розчин може роз'їсти руки. Тим не менш, з пластиком він абсолютно безпечний і працює прекрасно, відбілюючи жовтизну на ура. При контакті з брудним пожовклим пластиком розчин трохи піниться — так і повинно бути. Залиште пластик в розчині приблизно на 1 годину. Звичайно, можна (і потрібно) залишити і на більш довгий час: все залежить від ступеня пожовтіння пластика. Завжди дивіться на результат: коли пластик стане знову білим, тоді і змивайте залишки розчину водою.
Детальніше про відбілювання пластика за допомогою таблеток гідропериту дивіться у відео нижче:
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...