Галушки їли не тільки у звичайні дні, але й на свята, і навіть на поминках. У Полтаві навіть встановили пам’ятник галушці як символу національної кухні. Класичні галушки готували з пшеничного борошна, замішаного на воді або сироватці з яйцем. А от на Харківщині їх готували з гречаного борошна. Галушки можна подавати не тільки самостійно, але і як основу для м’ясних або овочевих страв. Також бувають солодкі галушки – з сиром чи яблуками, які особливо смакують малечі, зазначають Патріоти України та пропонують вам спробувати приготувати нову страву.
Крок 5: подаємо на стіл зі згущеним молоком чи варенням.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...