Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України.
Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Якщо ви належите до таких людей, то замініть перловку на рис.
І далі розповімо про цей несподіваний інгредієнт.
1. Відварити бульйон. Найсмачніший бульйон виходить на яловичих кісточках, але їх можна замінити на курку. Чим довше варитиметься бульйон, тим смачнішим вийде суп.
2. Рис обсмажити до бежевого відтінку на сухій сковороді. Якщо готуєте з булгуром, то обсмажувати його не потрібно.
3. Цибулю і моркву подрібнити будь-яким улюбленим способом і пасерувати на олії до м’якості.
4. Картоплю почистити та нарізати кубиками або брусочками. Відправити в каструлю з бульйоном.
5. Огірки дрібно нарізати – дрібним кубиком. Якщо для вас це є проблемою, то натріть огірки на великій тертці і додайте їх до овочів.
6. Додати до овочів із огірками томатну пасту. Це і є той не притаманний звичайному розсольнику інгредієнт.
7. Готові овочі перекласти в каструлю, сюди додати обсмажений рис. Дати закипіти, влити бульйон.
8. Залишилося до смаку посолити та додати спеції та чорний перець.
Розсольник готовий! Готуйте із задоволенням!
Смачного!
Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...
Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...