Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України.

Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Якщо ви належите до таких людей, то замініть перловку на рис.

Складові:

  • Яловичина або курка – 800 грам;
  • Рис або булгур – 100 грам;
  • Картопля – 2 – 3 штуки;
  • Цибулина – 1 штука;
  • Морква – 1 штука;
  • Огірки солоні – 2 штуки;
  • Розсіл – 1 склянка (не обов’язково);
  • Сіль, перець, спеції – за смаком.

І далі розповімо про цей несподіваний інгредієнт.

Покрокове приготування з усіма нюансами

1. Відварити бульйон. Найсмачніший бульйон виходить на яловичих кісточках, але їх можна замінити на курку. Чим довше варитиметься бульйон, тим смачнішим вийде суп.

2. Рис обсмажити до бежевого відтінку на сухій сковороді. Якщо готуєте з булгуром, то обсмажувати його не потрібно.

3. Цибулю і моркву подрібнити будь-яким улюбленим способом і пасерувати на олії до м’якості.

4. Картоплю почистити та нарізати кубиками або брусочками. Відправити в каструлю з бульйоном.

5. Огірки дрібно нарізати – дрібним кубиком. Якщо для вас це є проблемою, то натріть огірки на великій тертці і додайте їх до овочів.

6. Додати до овочів із огірками томатну пасту. Це і є той не притаманний звичайному розсольнику інгредієнт.

7. Готові овочі перекласти в каструлю, сюди додати обсмажений рис. Дати закипіти, влити бульйон.

8. Залишилося до смаку посолити та додати спеції та чорний перець.

Розсольник готовий! Готуйте із задоволенням!

Смачного!

Народні прикмети на 19 січня. Макарів день. Важливі клопоти краще відкласти

неділя, 19 січень 2025, 7:05

19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...