Дуже ефектна! Стрижка “кобра“ - найпопулярніша зачіска для довгого волосся на осінь 2022 (фото)

Трендова стрижка "кобра", яка стала вірусною в TikTok, опинилася серед трендових зачісок цієї осені. Якщо у вас довге та густе волосся, яке ви не хочете коротко відрізати, то ця зачіска саме для вас передають Патріоти України.

Багатьом дівчатам із довгим волоссям набридає ходити з однією і тою самою зачіскою, а стригти класичний каскад або драбинку вони, наприклад, вже не хочуть. Є вихід, і для цього не доведеться розлучатися із довжиною волосся.

Нова стрижка "кобра" набрала популярність завдяки стилісту по волоссю Нунціо Савіано, який опублікував відео у TikTok, як він робить цю зачіску своїй клієнтці. Відео набрало рекордну кількість переглядів і поширень, і жінки у всьому світі почали тестувати на собі нову зачіску.

Фактично, "кобра" – це різновид каскаду, що чимось нагадує ще стрижку-"метелика", проте тут переходи між шарами волосся більш плавні.

Спочатку майстер робить косий зріз на передній частині волосся, щоб біля обличчя волосся вийшло довжиною до підборіддя, а далі по діагональній лінії довжина збільшуватиметься. Далі додаються плавні шари по всій довжині волосся: вони мають бути майже непомітні з першого погляду. Після цієї стрижки волосся стає більш легким і об’ємним, і що найважливіше - повністю зберігає свою довжину.

Після стрижки волосся укладається великими локонами, які здалися Нунціо схожими на маленьких змій — тому він дав своєму творінню назву "кобра". Ця зачіска підійде як власницям густого і важкого волосся, так і більше тонкого. Головне, що вона у будь-якому випадку освіжить вашу зовнішність

Корисний лайфхак: Як надовго зберегти воду свіжою в пластикових пляшках

понеділок, 20 травень 2024, 19:37

Такі рекомендації допоможуть в екстрених ситуаціях зберігати воду свіжою впродовж кількох місяців. Відключення світла й води через руйнування критичної інфраструктури змушують українців тримати запаси питної та технічної води. Тому варто знати, як можн...

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...