Дуже ефектно! Наймодніший манікюр осені 2022 - мерехтливий френч-омбре (фото, відео)

Стилісти представили наймодніший дизайн нігтів осені 2022 року. Це мерехтливий френч-омбре. Така техніка манікюру дозволяє поєднати завжди актуальну класику з оптичною ілюзією, передають Патріоти України.

Багато дівчат віддають перевагу френчу - він, як і раніше, в тренді. При цьому б'юті-індустрія втомилася від одноманітності в такому оформленні нігтів. Воно, як правило, передбачає нюдову чи рожеву базу у поєднанні з білою кромкою. Нейл-майстри закликають красунь експериментувати і френч-омбре - чудовий варіант це зробити.

Такий манікюр поєднує в собі відразу три трендові дизайни – власне френч, омбре та так зване оксамитове покриття. Такі нігті виглядають незвичайно та свіжо. Вони мерехтять на світлі, привертаючи до себе максимум уваги.

Щоб зробити такий манікюр, потрібно створити м'який градієнт по центру нігтя, який переходитиме від темного кольору до світлішого. Таким чином, дизайн дзеркально відображатиметься на кінчику френча. Цей ефект не можна назвати яскравим або зухвалим, але з ним нігтики виглядають так, ніби їх осяяв захід сонця.

Перевага такого дизайну в тому, що можна вибирати будь-які відтінки та втілювати у життя найцікавіші ідеї

А ви це знали? Смак макаронів залежить від кількості солі у воді

середа, 15 травень 2024, 9:12

Приготувати макарони — найпростіша задача, яку тільки можна уявити в кулінарії. Навіть мала дитина може це зробити. Більшість людей саме такої думки про приготування макаронних виробів. Правда полягає в тому, що тільки частина людей знають нюанси про п...

Дачникам на замітку! Ефективні поради для рекордного врожаю полуниці

середа, 15 травень 2024, 8:43

Щоб полуниця гарно вродила, треба дотримуватися певних правил догляду. Що саме потрібно робити під час саджання полуниці, що потрібно зараз, під час збирання ягід