Городникам на замітку! Названо ранні сорти огірків, які дозріють першими та дадуть багатий урожай

Огірки - один з овочів, що найчастіше вирощуються на городах. Для отримання багатого врожаю потрібно не тільки правильно доглядати розсаду і згодом рослину, але і вибрати правильний сорт, передають Патріоти України.

Ранні сорти огірків для теплиць

З назви зрозуміло, що ранні сорти огірків відрізняються коротким терміном дозрівання. Як пише Agriks, таке насіння не тільки стійке до низьких температур, але і до різноманітних захворювань. Одночасно, щоб уникнути впливу заморозків, ранньостиглі сорти огірків висаджують у теплиці в період кінця лютого-початку березня.

Ніборі — відрізняється врожайністю, добре переносить несприятливі умови. Плоди великоголчасті, темно-зеленого кольору, довжиною 10-12 см.

Балінт — огірки красивого зеленого забарвлення, з великими горбками, глянсові, довжиною 13-15 см. Вирізняються високою врожайністю. Ці огірки чудово підходять для салатів.

Ромаріо — огірки з відмінним смаком та гарною транспортабельністю.

КС 80 — огірки довжиною 12-14 см з великими шпильками. Плоди не гірчать.

КС 70 — термін дозрівання цього гібрида — 38-42 дні, середня довжина плода 10-12 см. Ці огірки не гірчать і добре транспортуються.

Ранні сорти огірків для відкритого ґрунту

У відкритий ґрунт огірки висаджують приблизно у третій декад травня. Але термін може коливатися через географічні та кліматичні особливості регіону.

Платина — дає врожай через 38-45 днів. Сорт підходить для салатів та консервації.

Гектор — плоди довжиною 6-12 см, темно-зеленого кольору з’являються через 40-42 дні після посадки. Сорт відрізняється активним плодоношенням.

Атлантіс – дає врожай через 42-45 днів. Підходить для вживання у свіжому вигляді та для консервації.

Сатина – огірки з вегетаційним періодом 38-40 днів. Плоди підходять для вживання у свіжому вигляді та переробки. Огірок має приємний смак, хрумку м’якоть і ніжну шкірку.

Астерікс — плоди маленькі, довжиною 6-9 см, однорідні, білошипі, з тонкою шкіркою насиченого зеленого кольору. Відрізняється стійкістю практично до всіх хвороб.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...