Господині на замітку: ​Кращі мікрохвильовки з функцією приготування на пару

Мікрохвильова піч з функцією приготування на пару - ідеальний варіант для тих, хто не любить готувати, але хоче дотримуватися здорового харчування. Відомо, що в їжі, приготовленої на пару, міститься максимальна кількість корисних речовин і мікроелементів, тому подібною функцією наділили самого популярного кухонного помічника. Весь асортимент мікрохвильовок можна подивитися і купити на сайті інтернет-магазину «Стілус» https://stylus.ua/mikrovolnovye-pechi/, а в цьому огляді пропонуємо топ-моделей з функцією приготування на пару.

Whirlpool MWP 203 M

Багатофункціональна окремостояча мікрохвильова піч від виробника Whirlpool відрізняється мінімалістичним дизайном, тому прекрасно доповнить навіть саму елегантну кухню. Обсяг печі становить 20 літрів, всередині встановлений обертовий піддон діаметром 24,5 мм. Внутрішні стінки камери виконані з емалі. Серед особливостей моделі:

  • приготування на пару;
  • пам'ять рецептів;
  • функція самоочищення;
  • зручне електронне управління.

Samsung MS23F301TFW/BW

Мікрохвильова піч пропонує користувачеві 20 програм приготування, завдяки яким ви зможете готувати будь-яку страву і займатися своїми справами. Для тих, хто вважає за краще готувати за власним рецептом в пристрої передбачена функція пам'яті рецептів. Вам потрібно всього лише встановити потрібну температуру і час роботи. На окрему увагу заслуговує режим ECO Mode, який допомагає економити електроенергію. Внутрішнє покриття виконано з біокераміки, його легко очистити від забруднень, до того ж є антибактеріальне покриття, що усуває непотрібні бактерії. Обсяг печі - 23 л, споживана потужність посилання - 1 150 Вт. Особливості Samsung MS23F301TFW / BW:

  • шість рівнів потужності;
  • функція автоприготування;
  • захист від дітей;
  • приготування на пару.

Whirlpool MWP 339 SB

Whirlpool MWP 339 SB - модна мікрохвильовка в корпусі з нержавіючої сталі, з грилем, конвекцією та іншими фішками. Обсяг камери становить 33 літри, діаметр піддона - 360 мм. Працює мікрохвильова піч на потужності 900 Вт, а потужність гриля - 1 200 Вт. Модель відрізняється зручним електронним управлінням з сенсорними кнопками. Також присутній таймер, який дозволяє встановити час готування і йти займатися своїми справами, не переживаючи про те, що страва може підгоріти або не доготовитись. Серед цікавих функцій відзначимо:

  • хрустка скоринка;
  • приготування на пару;
  • авторазморозка.

Whirlpool MWP 254 SB

Ергономічна мікрохвильова піч з зручними елементами управління і естетичним дизайном сподобається абсолютно кожному. Функція приготування на пару в даній моделі реалізована через технологію Steam, яка дозволяє готувати здорові та смачні страви натисканням однієї кнопки. Розробники впровадили в Whirlpool MWP 254 SB функцію JetStart (швидкого старту), завдяки якої температура в духовці підвищується до потрібної всього за 30 секунд.

Пропонуємо замовити вподобану мікрохвильову піч на сайті stylus.ua. Доставка товарів здійснюється по всій Україні.


Це зіпсує все! ТОП-8 шкідливих звичок, які прискорюють старіння

субота, 27 квітень 2024, 7:22

Експерти з довголіття виділили 8 шкідливих звичок, які змушують вас старіти швидше, передають Патріоти України. "Однією з основних ознак старіння є накопичення клітинних ушкоджень, які призводять до дисфункції органів і, в кінцевому підсумку, до смерті...

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...