
Технологія приготування багета відрізняється від приготування звичайного хліба. Так, для того, щоб тісто піднялося, треба менше часу, та й випікається багет значно швидше, передають Патріоти України з посиланням на Іvona.
Французький багет необхідно вживати відразу після випікання, оскільки він швидко черствіє. Зазвичай, французьку булку не ріжуть, а ламають руками.
На батьківщині багета - у Франції, випікають 4 види булки: традиційний, сільський, багет патрона і багет-ниточку. Пекарям подобається випікати багети різної форми. Саме рецепт крученого багета ми і пропонуємо вам сьогодні.
У підсумку вийде домашній варіант багета, тому технологія приготування буде трохи відрізнятися від класичної: заміс робиться ввечері, а вранці випікається. Рецепт досить простий, адже не передбачає формування, вистоювання і іншого.
Інгредієнти:
Приготування:
Православне свято 25 жовтня за новим церковним календарем (7 листопада за старим) - день пам'яті мучеників Маркіяна і Мартирія, які постраждали за християнську віру в IV столітті, а також преподобних Мартирія, диякона, і Мартирія, затворника, Києво-Печ...
Нове масштабне дослідження, проведене вченими із Сичуанського університету (Китай), виявило, що швидкість втрати зубів у літньому віці може бути пов’язана з ризиком передчасної смерті. Робота підкреслює важливість гігієни ротової порожнини та вказує, щ...