Технологія приготування багета відрізняється від приготування звичайного хліба. Так, для того, щоб тісто піднялося, треба менше часу, та й випікається багет значно швидше, передають Патріоти України з посиланням на Іvona.
Французький багет необхідно вживати відразу після випікання, оскільки він швидко черствіє. Зазвичай, французьку булку не ріжуть, а ламають руками.
На батьківщині багета - у Франції, випікають 4 види булки: традиційний, сільський, багет патрона і багет-ниточку. Пекарям подобається випікати багети різної форми. Саме рецепт крученого багета ми і пропонуємо вам сьогодні.
У підсумку вийде домашній варіант багета, тому технологія приготування буде трохи відрізнятися від класичної: заміс робиться ввечері, а вранці випікається. Рецепт досить простий, адже не передбачає формування, вистоювання і іншого.
Інгредієнти:
Приготування:
Влітку ми так хочемо більше часу бувати на свіжому повітрі, прогулюватися в парку, насолоджуватися зеленню і квітами. Однак комарі - ось хто зруйнує найчудовіший відпочинок, передають Патріоти України. Ми пропонуємо природні запахи, які проженуть комах...
Часто люди знають про інших набагато більше, ніж про себе. Мова тіла допоможе вам визначити індивідуальні риси характеру. Виберіть дівчину, яка, на ваш погляд, є найуспішнішою і дізнайтеся дивовижні аспекти вашої особистості, про які ви не здогадуєтесь...