
Технологія приготування багета відрізняється від приготування звичайного хліба. Так, для того, щоб тісто піднялося, треба менше часу, та й випікається багет значно швидше, передають Патріоти України з посиланням на Іvona.
Французький багет необхідно вживати відразу після випікання, оскільки він швидко черствіє. Зазвичай, французьку булку не ріжуть, а ламають руками.
На батьківщині багета - у Франції, випікають 4 види булки: традиційний, сільський, багет патрона і багет-ниточку. Пекарям подобається випікати багети різної форми. Саме рецепт крученого багета ми і пропонуємо вам сьогодні.
У підсумку вийде домашній варіант багета, тому технологія приготування буде трохи відрізнятися від класичної: заміс робиться ввечері, а вранці випікається. Рецепт досить простий, адже не передбачає формування, вистоювання і іншого.
Інгредієнти:
Приготування:
Понад 60% дорослих європейців мають зайву вагу або ожиріння. Але є країна, де жінки зберігають стрункість до глибокої старості - Японія. Менше 5% японок борються із надмірною вагою, і секрет цього феномену виявився простішим, ніж здається, передають Па...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...