
Технологія приготування багета відрізняється від приготування звичайного хліба. Так, для того, щоб тісто піднялося, треба менше часу, та й випікається багет значно швидше, передають Патріоти України з посиланням на Іvona.
Французький багет необхідно вживати відразу після випікання, оскільки він швидко черствіє. Зазвичай, французьку булку не ріжуть, а ламають руками.
На батьківщині багета - у Франції, випікають 4 види булки: традиційний, сільський, багет патрона і багет-ниточку. Пекарям подобається випікати багети різної форми. Саме рецепт крученого багета ми і пропонуємо вам сьогодні.
У підсумку вийде домашній варіант багета, тому технологія приготування буде трохи відрізнятися від класичної: заміс робиться ввечері, а вранці випікається. Рецепт досить простий, адже не передбачає формування, вистоювання і іншого.
Інгредієнти:
Приготування:
Вчені виявили ідеальний режим прання у машинці, щоб продовжити свіжість вашого одягу, передають Патріоти України. У дослідженні, проведеному у партнерстві з Procter and Gamble, Університет Лідса пропонує використовувати найхолодніший і найкоротший цикл...
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...