Господиням на замітку! Дієві способи, які надовго повернуть білизну вашій ванні

Ви здивуєтеся, але навіть та ванна, яка на перший погляд здається чистою, насправді такою не є, передають Патріоти України.

Що вже й казати про ті інсталяції, які явно потребують того, щоб їх привели в порядок.

Однак в цій справі не можна діяти навмання — щоб не зіпсувати покриття, для кожної ванни слід вибирати свій засіб для чищення.

При цьому перевагу краще віддати натуральним щадним засобам, ніж агресивній побутовій хімії з полиць магазину.

Так, для очищення чавунної ванни підійде суміш, приготована з 2 частин оцту, такої ж кількості соди і 1 частини миючого гелю.

Нанесіть отриману масу на 20-30 хвилин на забруднену поверхню, після чого потріть і змийте водою бруд разом із залишками засобу.

Чистити сталеву ванну рекомендується нашатирем, чайна ложка якого додана в склянку води. Такий розчин потрібно залишити на 10-15 хвилин, після чого змити і витерти насухо.

Нарешті, для акрилової ванни підходить лимонна кислота. Досить наповнити ємність гарячою водою і розчинити в ній 50 грамів лимонки. Залиште ванну наповненою на ніч, після чого спустіть воду і обполосніть її.

Є секрет? Чому грошей не мають ті, хто боїться їх витрачати

вівторок, 19 березень 2024, 8:12

Ми часто відчуваємо незручність, коли говоримо про гроші: не важливо, чи просимо ми збільшення, чи торгуємося за знижку, даємо в борг або призначаємо ціну на свої послуги, передають Патріоти України. Коли грошей не вистачає, нам неприємно в цьому визна...

Забудете про неприємний запах! Як легко очистити пральну машину

вівторок, 19 березень 2024, 7:56

Багато українських господинь, які обізнані з тонкощами роботи пралок у різних режимах, іноді стикаються з тим, що з часом пральна машинка починає неприємно пахнути всередині, передають Патріоти України.передають Патріоти України. І цей сморід переходит...