Якщо при виготовленні кисломолочного сиру була порушена технологія, це призведе до підвищення саме кислого смаку. Не варто вважати, що це зіпсований продукт. Ситуація не критична, бо спробувати врятувати сир можна, передають Патріоти України.
Для проведення робіт не знадобиться сода та цукровий пісок. Вам просто потрібно молоко. Залийте ним сир та поставте на столі. В холодильник не відправляйте. Приблизно за 30 хвилин відкиньте сир на друшляк з марлею.
Сир після молочного вимочування буде врятовано. Він буде ніжний, а кислого смаку й не буде відчуватися. До речі, молоко не виливайте. Воно також не є зіпсованим після процедури порятунку сиру. На цьому молоці можна зробити млинці.
Денна втома після обіду - явище цілком природне, кажуть експерти, передають Патріоти України. Вона зумовлена поєднанням природного циркадного ритму та «тиску сну» — потреби організму відпочити після ранкової активності. Найпродуктивнішими люди почуваю...
Шкідливі бактерії та грибки у ротовій порожнині здатні суттєво збільшувати ризик розвитку раку підшлункової залози, показало нове дослідження Медичної школи Нью-Йоркського університету, передають Патріоти України. Експерти давно підозрювали зв’язок між...