Господиням на замітку! Ці способи допоможуть уберегти квасолю від жучків при зберіганні

Нерідко люди стикаються з проблемою, коли в заготовлених ємностях з квасолею заводяться різні комахи, при цьому позбутися таких жучків зовсім не просто. Щоб мінімізувати шанси зустріти шкідників в банках з крупами, досвідчені господині рекомендують дотримуватися ряду правил стосовно зберігання, передають Патріоти України.

Перші два способи зберігання найпростіші та безвідмовні - це зберігання в холодильнику або просто заморозити квасолю.

Однак не завжди в морозилках і камерах є достатня кількість вільного місця між полицями з іншими замороженими продуктами, щоб там тримати ще й ємності з крупами. Якщо не хочеться віддавати такий "дефіцитний" простір в холодильнику під квасолю, можна звернути увагу на інші способи зберігання.

Як зберегти квасоля від попадання туди жучків:

  • Покладіть разом з квасолею в банку кілька зубців часнику.
  • Можна зшити мішечки з тканини (підійде будь-яка), потім вимочити їх в ропі (дуже солоній воді), висушити, після чого засипати всередину квасоля (суху, а не зелену). Так можна зберігати крупу скільки завгодно часу.
  • Тримати у скляних банках з металевими кришками, що закручуються. Обов'язково на холоді!
  • У банку з квасолею покласти лавровий лист на дно і зубчик часнику.
  • Добре висушену квасолю зберігати в пластикових пляшках.
  • Можна також потримати суху квасолю в морозилці 2-3 дні, після чого дістати та просушити при кімнатній температурі (від конденсату), потім скласти в банки або сухі пляшки, і тримати в пеналі, полицях або в інших зручних для вас місцях.

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...

Психологічний тест! Улюблена пора року може багато розповісти про вашу сутність

середа, 24 квітень 2024, 14:13

Пропонуємо прийти психологічний тест, який допоможе розкрити вашу справжню сутність. Виберіть свою улюблену пору року для відпочинку: весну, літо, осінь або зиму. Відповідь вкаже на ваші унікальні характеристики, передають Патріоти України. Людей, які...