Готуємо печінку так, щоб вона була м’якою і смачною: ТОП-5 хитрощів


Печінка є одним з недорогих і доступних продуктів, які обов’язково повинні бути в раціоні кожної людини. Справа в тому, що будь-яка печінка має багатий склад. Однак багато хто забуває про цей важливий продукт тільки тому, що не вміє його правильно готувати.

Які секрети вам варто взяти на замітку:

  1. Якщо хочете бути впевненим у тому, що страва вийде смачною, завжди купуйте охолоджену печінку. Якщо продукт заморожений, важко бути впевненим на всі 100% що він свіжий.
  2. Якщо ви боїтеся зіпсувати страву, то беріть курячу печінку – зіпсувати її неможливо. Яловичу та свинячу печінку попередньо необхідно вимочувати. Добре для цієї мети підходить молоко.
  3. Не варто нарізати печінку надто великими та товстими шматками. Вони просто не можуть пропектися так, як ви того очікуєте. Максимальна товщина має бути близько одного сантиметра.
  4. З яловичої печінки завжди необхідно видаляти все зайве для того, щоб не псувати смак страви. Йдеться не лише про плівку, а й про прожилки.
  5. Які спеції варто обрати для печінки? Найкращими варіантами є часник, цибуля, базилік, чебрець, каррі, петрушка та перець.

Три прості вправи, які знімають біль у спині - порада хірурга-ортопеда

середа, 22 жовтень 2025, 9:15

Біль у спині - одна з найпоширеніших проблем у світі. За даними ВООЗ, понад 600 мільйонів людей страждають від неї, і це - головна причина інвалідності. У Великій Британії вісім із десяти людей відчували біль у спині принаймні раз у житті, а в половини...

Нині це може здивувати! Чому у СРСР не любили худих жінок

середа, 22 жовтень 2025, 9:12

Уявлення про жіночу красу в СРСР десятиліттями диктувалися не світовими модними тенденціями, а суворими політичними та, перш за все, економічними реаліями. Саме через це на Заході, в Європі та США, радянських жінок часто сприймали як надто повних та од...