
Печінка є одним з недорогих і доступних продуктів, які обов’язково повинні бути в раціоні кожної людини. Справа в тому, що будь-яка печінка має багатий склад. Однак багато хто забуває про цей важливий продукт тільки тому, що не вміє його правильно готувати.
Які секрети вам варто взяти на замітку:
- Якщо хочете бути впевненим у тому, що страва вийде смачною, завжди купуйте охолоджену печінку. Якщо продукт заморожений, важко бути впевненим на всі 100% що він свіжий.
- Якщо ви боїтеся зіпсувати страву, то беріть курячу печінку – зіпсувати її неможливо. Яловичу та свинячу печінку попередньо необхідно вимочувати. Добре для цієї мети підходить молоко.
- Не варто нарізати печінку надто великими та товстими шматками. Вони просто не можуть пропектися так, як ви того очікуєте. Максимальна товщина має бути близько одного сантиметра.
- З яловичої печінки завжди необхідно видаляти все зайве для того, щоб не псувати смак страви. Йдеться не лише про плівку, а й про прожилки.
- Які спеції варто обрати для печінки? Найкращими варіантами є часник, цибуля, базилік, чебрець, каррі, петрушка та перець.
Біль у спині - одна з найпоширеніших проблем у світі. За даними ВООЗ, понад 600 мільйонів людей страждають від неї, і це - головна причина інвалідності. У Великій Британії вісім із десяти людей відчували біль у спині принаймні раз у житті, а в половини...
Уявлення про жіночу красу в СРСР десятиліттями диктувалися не світовими модними тенденціями, а суворими політичними та, перш за все, економічними реаліями. Саме через це на Заході, в Європі та США, радянських жінок часто сприймали як надто повних та од...