Як почистити праску від нагару в домашніх умовах - дієві рекомендації

Сіль використовується господарками не тільки під час приготування страв, але й допомагає при побутових проблемах. Зокрема, використовуючи її, можна запросто очистити від накипу чайник або оновити праску, передають Патріоти України.

Нагар із праски, як стверджує prostoway.com, можна видалити лише за п'ять хвилин. Для цього слід розігріти праску до максимуму (у ній не повинно бути води!), насипати на папір сіль і кілька разів провести по ній праскою. Після того, як вона охолоне, просто протріть її чистою ганчірочкою та використовуйте у звичайному режимі.

У мережі є безліч порад про те, як очистити праску в домашніх умовах. Для цього застосовують не лише сіль, а й зубну пасту, соду чи лимонну кислоту. А також порівнюють дієвість «народних засобів» та хімічних засобів для очищення побутової техніки.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...