Як правильно приготувати хрустку картоплю по-селянськи: Секретний рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Картопля по-селянськи - дуже ситна та смачна страва, яку вміє готувати кожна господиня. Варто зазначити, для того, щоб картопля була м'якою і хрумкою, її потрібно порізати, залити окропом і залишити на 20 хвилин, а потім запікати, передають Патріоти України.

Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом смачної картоплі по-селянськи у кукурудзяному крохмалі зі спеціями.

Інгредієнти:

  • Картопля – 0,5 кг
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кукурудзяний крохмаль – 50 г
  • Червоний перець – 0,5 год. л.
  • Чорний перець – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Олія

Спосіб приготування:

1. Картоплю наріжте на слайси, всипте сіль і залийте окропом. Залишіть на 20 хвилин.

2. До крохмалю додайте спеції та другу ложку солі.

3. З картоплі злийте воду та обваляйте у суміші з крохмалю та спецій.

4. Викладіть на деко, застелене фольгою і полийте олією, запікайте 25 хвилин при 200 С.


Це точно здивує! Чому досвідчені кухарі радять варити пельмені в молоці

неділя, 18 травень 2025, 7:44

Вся суть полягає у тому, як молоко взаємодіє з борошняною основою та м’ясною начинкою, передають Патріоти України. Молочні білки — казеїн і сироватка — обволікають тісто, формуючи навколо нього своєрідний захисний шар. Це не дозволяє клейковині розм’як...

Народні прикмети на 18 травня. Спрадавна українці цього дня уникали важливих справ та прийняття доленосних рішень

неділя, 18 травень 2025, 7:07

18 травня за новим стилем (31 травня за старим) вшановують пам'ять Феодота Анкірського, мученика Андрія, Павла, Христини, Клавдії та Юлії. За юліанським календарем сьогодні вшановують великомученицю Ірину Македонську. Це свято в народі відоме під назво...