Картопля по-селянськи - дуже ситна та смачна страва, яку вміє готувати кожна господиня. Варто зазначити, для того, щоб картопля була м'якою і хрумкою, її потрібно порізати, залити окропом і залишити на 20 хвилин, а потім запікати, передають Патріоти України.
Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом смачної картоплі по-селянськи у кукурудзяному крохмалі зі спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю наріжте на слайси, всипте сіль і залийте окропом. Залишіть на 20 хвилин.
2. До крохмалю додайте спеції та другу ложку солі.
3. З картоплі злийте воду та обваляйте у суміші з крохмалю та спецій.
4. Викладіть на деко, застелене фольгою і полийте олією, запікайте 25 хвилин при 200 С.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...