Картопля по-селянськи - дуже ситна та смачна страва, яку вміє готувати кожна господиня. Варто зазначити, для того, щоб картопля була м'якою і хрумкою, її потрібно порізати, залити окропом і залишити на 20 хвилин, а потім запікати, передають Патріоти України.
Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом смачної картоплі по-селянськи у кукурудзяному крохмалі зі спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю наріжте на слайси, всипте сіль і залийте окропом. Залишіть на 20 хвилин.
2. До крохмалю додайте спеції та другу ложку солі.
3. З картоплі злийте воду та обваляйте у суміші з крохмалю та спецій.
4. Викладіть на деко, застелене фольгою і полийте олією, запікайте 25 хвилин при 200 С.
Ось список продуктів, які покращують самопочуття влітку, допомагають легше переносити спеку, підтримують водний баланс, дають енергію й навіть покращують настрій, передають Патріоти України.
8 червня за новим календарним стилем (21 червня - за старим) - день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі день прозвали Федір Колодязник, зазначають Патріоти України. 2025 року на сьогодні припадає й день Святої Трійці. 8 червня за юліанс...