Як правильно приготувати хрустку картоплю по-селянськи: Секретний рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Картопля по-селянськи - дуже ситна та смачна страва, яку вміє готувати кожна господиня. Варто зазначити, для того, щоб картопля була м'якою і хрумкою, її потрібно порізати, залити окропом і залишити на 20 хвилин, а потім запікати, передають Патріоти України.

Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом смачної картоплі по-селянськи у кукурудзяному крохмалі зі спеціями.

Інгредієнти:

  • Картопля – 0,5 кг
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Кукурудзяний крохмаль – 50 г
  • Червоний перець – 0,5 год. л.
  • Чорний перець – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Олія

Спосіб приготування:

1. Картоплю наріжте на слайси, всипте сіль і залийте окропом. Залишіть на 20 хвилин.

2. До крохмалю додайте спеції та другу ложку солі.

3. З картоплі злийте воду та обваляйте у суміші з крохмалю та спецій.

4. Викладіть на деко, застелене фольгою і полийте олією, запікайте 25 хвилин при 200 С.


Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...