Все дуже просто! Як швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику

Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає, передають Патріоти України

Подробиці

У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли такої кількості часу немає в розпорядженні.

Швидкий маринад для свинини можна приготувати на основі пива. Для початку потрібно скласти в пакет нарізане для смаження м’ясо, потім туди додати нарізану кільцями цибулю, сіль, коріандр, інші спеції до смаку, все це ретельно перемішати.

Потім пакет ставиться вертикально і вміст заливається темним пивом. Далі з пакета максимум видавлюється повітря, пакет закривається. І для маринування вистачить часу, який знадобиться, щоб доїхати до пікніка.

Яловичий стейк для барбекю можна замаринувати за допомогою оливкової олії. Стейки також укладаються в пакет, додається оливкова олія (чайна ложка на стейк), потім – свіжий або сушений розмарин, чорний мелений перець, сіль на смак. Потім повітря видавлюється і пакет надійно закривається. І теж для маринування в такий спосіб знадобиться небагато часу.

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...

Це справді працює! Вчені назвали дієту, що допоможе зменшити симптоми стресу і тривожності

субота, 18 травень 2024, 11:30

Дослідження Університету Південної Австралії показало, що середземноморська дієта може зменшити симптоми стресу та тривоги. Провідна дієтологиня і дослідниця, доктор Еванджелін Манціоріс сказала, що дослідження «показує, що коли люди похилого віку дотр...