Все дуже просто! Як швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику

Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає, передають Патріоти України

Подробиці

У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли такої кількості часу немає в розпорядженні.

Швидкий маринад для свинини можна приготувати на основі пива. Для початку потрібно скласти в пакет нарізане для смаження м’ясо, потім туди додати нарізану кільцями цибулю, сіль, коріандр, інші спеції до смаку, все це ретельно перемішати.

Потім пакет ставиться вертикально і вміст заливається темним пивом. Далі з пакета максимум видавлюється повітря, пакет закривається. І для маринування вистачить часу, який знадобиться, щоб доїхати до пікніка.

Яловичий стейк для барбекю можна замаринувати за допомогою оливкової олії. Стейки також укладаються в пакет, додається оливкова олія (чайна ложка на стейк), потім – свіжий або сушений розмарин, чорний мелений перець, сіль на смак. Потім повітря видавлюється і пакет надійно закривається. І теж для маринування в такий спосіб знадобиться небагато часу.

Щоб не накликати біду! Які речі потрібно встигнути викинути з оселі до Нового 2025 року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:30

Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...