Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає, передають Патріоти України
У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли такої кількості часу немає в розпорядженні.
Швидкий маринад для свинини можна приготувати на основі пива. Для початку потрібно скласти в пакет нарізане для смаження м’ясо, потім туди додати нарізану кільцями цибулю, сіль, коріандр, інші спеції до смаку, все це ретельно перемішати.
Потім пакет ставиться вертикально і вміст заливається темним пивом. Далі з пакета максимум видавлюється повітря, пакет закривається. І для маринування вистачить часу, який знадобиться, щоб доїхати до пікніка.
Яловичий стейк для барбекю можна замаринувати за допомогою оливкової олії. Стейки також укладаються в пакет, додається оливкова олія (чайна ложка на стейк), потім – свіжий або сушений розмарин, чорний мелений перець, сіль на смак. Потім повітря видавлюється і пакет надійно закривається. І теж для маринування в такий спосіб знадобиться небагато часу.
17 травня за новим стилем вшановують пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За юліанським календарем сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне свято посівам овочів і зе...
Щоб схуднути, потрібно споживати менше калорій, ніж витрачаєш. Це називається калорійним дефіцитом. Скільки саме калорій треба їсти — залежить від багатьох факторів:. Якщо ти хочеш, я можу порахувати твою добову норму калорій — просто напиши: