Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає, передають Патріоти України
У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли такої кількості часу немає в розпорядженні.
Швидкий маринад для свинини можна приготувати на основі пива. Для початку потрібно скласти в пакет нарізане для смаження м’ясо, потім туди додати нарізану кільцями цибулю, сіль, коріандр, інші спеції до смаку, все це ретельно перемішати.
Потім пакет ставиться вертикально і вміст заливається темним пивом. Далі з пакета максимум видавлюється повітря, пакет закривається. І для маринування вистачить часу, який знадобиться, щоб доїхати до пікніка.
Яловичий стейк для барбекю можна замаринувати за допомогою оливкової олії. Стейки також укладаються в пакет, додається оливкова олія (чайна ложка на стейк), потім – свіжий або сушений розмарин, чорний мелений перець, сіль на смак. Потім повітря видавлюється і пакет надійно закривається. І теж для маринування в такий спосіб знадобиться небагато часу.
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...