Як утеплити приміщення, щоб знизити втрати тепла на 30-40% - дієві способи

Перед початком опалювального сезону не зайвим буде подумати про утеплення свого житла, приділивши особливу увагу стінам, вхідним дверям, а також бажано проклеїти вікна, щоб не випускати тепло з квартири. Оскільки ця зима буде не найлегшою, всі ці маніпуляції будуть дуже доречними, передають Патріоти України.

"Телеграф" підготував для своїх читачів ще кілька ефективних способів, як утеплити свій будинок. Завдяки їм вам вдасться підвищити температуру в квартирі мінімум на 5-10°С.

Як утеплити свій будинок на зиму

  • Облаштуйте між стіною та обігрівачем або батареєю екран, який відбиватиме тепло. Це може бути пінофол, металізований картон або навіть звичайна кухонна фольга.
  • Заберіть усі меблі, які заважають проходженню тепла від батареї.
  • Перевірте, щоб не було щілин між віконною рамою і дверима. Найкраще утеплити пінопластовими рамками-планками, які потрібно приклеїти по периметру. Якщо дірки великі – можна використовувати монтажну піну.
  • Підлога можна утеплити за допомогою звичайного килима.

Дуже смачно! Як приготувати капустяники замість котлет та голубців

вівторок, 14 травень 2024, 18:09

Прості та швидкі рецепти допомагають протягом робочого тижня економити час на приготуванні їжі. Смачно нагодувати родину хоче кожна господиня. Завдяки кулінарним експериментам, з’явився рецепт капустяників. Як їх приготувати, читайте далі. З молодої ка...

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

вівторок, 14 травень 2024, 17:08

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...