Кожна господиня має свій рецепт малинового варення. Щоб варення вдалося на славу, важливо зважати на деякі особливості його приготування, передають Патріоти України.
Є хитрощі, які можуть стати в нагоді при приготуванні малинового варення:
Перемішувати малину із цукром не потрібно, щоб ягоди не розпалися. Цукор у малину потрібно всипати частинами після закипання. Так варення не пригорить.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...