Як відмити незнімні ручки на плиті: Чотири дешеві засоби допоможуть навіть проти старого жиру

На старих плитах часто можна зняти ручки, замочити їх в мильному розчині, потерти щіткою, висушити і поставити на місце. А от у сучасних такої можливості немає, передають Патріоти України.

Експерти в галузі клінінгу розкрили кілька секретів, як легко та просто відмити ручки на плиті.Для цього не потрібно жодних дорогих та шкідливих для здоров'я засобів. У хід підуть прості інгредієнти, які є майже в кожного з нас вдома.

Як відмити незнімні ручки на плиті?

Господарське мило має луг у складі, а тому чудово бореться із різними забрудненнями. Для приготування мильного розчину 1/4 шматочка мила натріть на дрібній тертці, додайте півсклянки окропу і добре перемішайте. У мильному розчині змочуємо губку та натираємо ручки. Цей засіб допоможе відтерти навіть в'їлий жир і залишки їжі. Після цього плиту варто промити чистою губкою і витерти насухо.

Не менш дієвим стане засіб із соди та перекису. Для цього 2 ч. л. соди потрібно змішати з невеликою кількістю перекису, щоб вийшла густа кашка. За допомогою зубної щітки натріть ручки, залиште суміш на 5 хвилин, потріть ще щіткою і змивайте.

Нанесіть на ватний диск 1% саліцилову кислоту та протріть нею ручки. Жир і бруд значно розм'якшиться, після чого можна відтерти поверхню, промити водою та витерти насухо.

Лимонний сік чудово бореться із жиром. Видавіть сік з одного лимона, обробіть ручки, натріть їх старою зубною щіткою. Якщо бруд старий або його багато, можна спочатку натерти ручки лимонним соком, потім посипати зверху соду і так кілька разів, поки не зійде весь бруд

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...