Як висушити речі за кілька хвилин без сушильної машини: ТОП-3 лайфхаки

Взимку під час морозів та холоду випрана білизна може сохнути цілодобово, займаючи місце та додаючи приміщенню вологості. Однак, цю проблему можна швидко вирішити за допомогою простих способів, передають Патріоти України.

Багато людей сушать одяг біля батарей, але це велика помилка. Зокрема, це може призвести до ризику пожежі та сприяти появі плісняви. Дізнайтесь, як швидко висушити речі у холодну пору року.

Лайфхак №1: праска та рушник

Якщо у вас немає можливості розвісити одяг на вулиці або висушити його в сушарці, то ви можете використати праску. Перш ніж почати, візьміть прасувальну дошку та покладіть чистий рушник на вологий одяг і пропрасуйте його при високій температурі. Таким чином, рушник вбере вологу. Потім вивісьте одяг біля вікна на вішалку або сушку до повного висихання.

Лайфхак №2: фен

Потрібно ретельно віджати білизну, покласти її на чисту суху поверхню або повісити на вішалку. Потім обдуйте одяг гарячим повітрям, перевертаючи кілька разів, не забуваючи про внутрішню частину. Однак уникайте використання цього методу на товстих тканинах. Це може зайняти багато часу.

Лайфхак №3: рушник

Щоб швидко висушити білизну, ви можете використовувати великий рушник. Необхідно скрутити одяг, починаючи з одного кінця рушника. Цей рух допоможе видалити зайву вологу з білизни.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...