Як за допомогою двох налаштувань змусити Chrome працювати швидше - лайфхак для всіх

Google Chrome - найпопулярніший браузер у світі та Україні. Але цей додаток сумнозвісний тим, що не дуже добре оптимізований, через що користувачі часто скаржаться, що "хром" неабияк сильно пожирає не тільки оперативну пам'ять, але й змушує батарейку ноутбука розряджатися швидше, передають Патріоти України.

В активному режимі Chrome споживає занадто багато оперативної пам'яті, і це заважає його використанню. За цим показником браузер навіть випереджає Adobe Photoshop – ще одного пожирача ОЗУ. Зараз розповімо, як радикально поліпшити свій Google Chrome буквально за одну хвилину.

Як прискорити гальмування Chrome

Багато хто напевно пропустив, але в одному з останніх оновлень розробники Google прокачали продуктивність свого фірмового браузера, додавши нові налаштування. З їх допомогою можна стримати апетити Chrome, тим самим спростивши роботу з браузером.

По-перше, рекомендується включити режим "Економії пам'яті", який не буде давати програмі "пожирати" багато оперативної пам'яті. Активувавши його, відкриті, але невикористовувані вкладки будуть просто висіти на фоні. У Google запевняють, що з цією функцією Chrome використовує до 30% менше пам'яті.

По-друге, рекомендується активувати "Режим енергоощадження". Він урізає анімацію та плавну прокрутку, а також зменшує частоту кадрів у відео. Різниці до і після ви як такої не помітите, зате це позитивно позначиться на автономності пристрою.

Щоб активувати обидві опції, потрібно натиснути на три точки в правому верхньому куті браузера і вибрати в налаштуваннях вкладку "Продуктивність". Обидві функції, "Режим енергоощадження" і "Економія пам'яті", відключені за замовчуванням, тому швидше налаштовуємо їх.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...