Як за кілька секунд відрізнити якісні парфуми від підробки: ТОП-5 трюків

Вибирати парфуми треба дуже уважно, адже навіть за кругленьку суму можна купити не оригінал, а добре замасковану підробку. До речі, вибирати аромат, занюхуючи різні запахи кавою - погана ідея, яка насправді ніяк не допоможе вам зробити правильний вибір, передають Патріоти України.

Щоб не стати жертвою ошуканців, перш ніж відправитись за парфумами, слід дізнатися про кілька лайфхаків, які допоможуть вам розпізнати підробку. Перевірка флакона на оригінальність займе буквально кілька секунд, зате ви будете впевнені, що купили саме те. Про топ-5 трюків для перевірки оригінальності парфуму розповідає Ukr.Media.

1. Струсіть флакон

Потрібно взяти пляшечку в руки і гарненько струсити її. Якщо парфум якісний, то в його складі багато ефірних олій, які при цьому випустять бульбашки. Їх має бути багато і триматися вони повинні довго. Якщо все саме так — перед вами не підробка, а оригінал.

2. Пакування

Уважно огляньте і упаковку, і саму пляшечку з парфумом. Слід звернути увагу насамперед на целофан, який бренди ніколи не будуть заклеювати, а просто зафіксують за допомогою нагріву. А зверху або знизу коробочки кріплять круглий або прямокутний штамп.

3. Серійний номер

Можна також звірити серійний номер на дні флакона з кодом на коробці. Номер може включати цифри і букви, але повинен бути однаковий і на флаконі, і на упаковці, якщо парфуми дійсно оригінальні.

4. Трохи потрясіть

Якщо у вас немає змоги заглянути у коробочку, легесенько потрясіть її. Справжній дорогий парфум всередині тари завжди встановлений на підкладці — для захисту від пошкодження. Якщо ж флакончик бовтається в упаковці, то перед вами підробка.

5. Термін придатності

Ще один важливий момент — термін придатності. Гляньте на дату виготовлення і терміни, які вказує виробник. Аромати Шанель, наприклад, зберігаються 3-5 років, але тільки в закритому вигляді, а от в розкритому — не більш як 6-12 місяців. І про це оригінальна упаковка вас попередить, на відміну від підробок.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...