У багатьох сімейний сніданок асоціюється зі свіженькими оладками, передають Патріоти України.
Гарячі, пишні, зі сметаною або варенням… Смакота! Але деколи ідеальну картинку псує вигляд плоских оладок, які схожі, вибачте, на підошву. Щоб досягнути пишності, потрібно знати декілька хитрощів, про які ми сьогодні вам і розповімо!
Щоб оладки вийшли пишними, кефір повинен бути ОБОВ’ЯЗКОВО кімнатної температури. Якщо ж почати місити тісто з кефіром із холодильника, то ми ризикуємо не отримати гарного результату. Молочна кислота і сода краще взаємодіють в теплому середовищі.
Після того, як тісто буде готовим, дайте йому постояти при кімнатній температурів від 15 до 30 хв.
Коли час пройшов, запам’ятайте, тісто перед тим як смажити, перемішувати НЕ ПОТРІБНО!
Смажте оладки на середньому вогні під ЗАКРИТОЮ кришкою. Як тільки ви побачите, що зверху ваші оладки почали покриватися бульбашками, тоді сміливо перевертайте їх на інший бік.
Усе! Насправді нічого складного. Але тільки знаючи ці секрети, ви зможете досягнути майстерності у приготуванні найсмачніших та найпухкіших оладок в світі!
Хай все вдається!
Психологічні тести допомагають розкрити різні аспекти нашої особистості - емоції, поведінку, реакції. Сьогодні ми пропонуємо швидкий тест, який допоможе вам виявити ваші найбільші недоліки. Подивіться на зображення з п’ятьма квітами та виберіть ту, яка...
Якщо ви коли-небудь замислювалися, що думає ваш улюбленець, експерт із поведінки тварин Аксель Лагеркранц пояснив прості ознаки, які демонструють любов собаки, передають Патріоти України. Висновок: собаки не ускладнюють прояви любові — вони просто пока...