У багатьох сімейний сніданок асоціюється зі свіженькими оладками, передають Патріоти України.
Гарячі, пишні, зі сметаною або варенням… Смакота! Але деколи ідеальну картинку псує вигляд плоских оладок, які схожі, вибачте, на підошву. Щоб досягнути пишності, потрібно знати декілька хитрощів, про які ми сьогодні вам і розповімо!
Щоб оладки вийшли пишними, кефір повинен бути ОБОВ’ЯЗКОВО кімнатної температури. Якщо ж почати місити тісто з кефіром із холодильника, то ми ризикуємо не отримати гарного результату. Молочна кислота і сода краще взаємодіють в теплому середовищі.
Після того, як тісто буде готовим, дайте йому постояти при кімнатній температурів від 15 до 30 хв.
Коли час пройшов, запам’ятайте, тісто перед тим як смажити, перемішувати НЕ ПОТРІБНО!
Смажте оладки на середньому вогні під ЗАКРИТОЮ кришкою. Як тільки ви побачите, що зверху ваші оладки почали покриватися бульбашками, тоді сміливо перевертайте їх на інший бік.
Усе! Насправді нічого складного. Але тільки знаючи ці секрети, ви зможете досягнути майстерності у приготуванні найсмачніших та найпухкіших оладок в світі!
Хай все вдається!
Як довше зберігати продукти продукти харчування в холодильнику, щоб потім їх не викидати? Як продовжити життя улюблених страв, передають Патріоти України. Ви, напевно, задавалися питанням, чому ваша їжа не зберігається так довго, як вам би хотілося, на...
Весна — це пора оновлення та активного відпочинку на свіжому повітрі. Проте разом із цим зростає і ризик зустрічі з кліщами, які можуть переносити небезпечні хвороби, зокрема хворобу Лайма, передають Патріоти України. Щоб убезпечити себе та свою родину...