Яка проста хитрість допоможе зберегти зелені свій яскравий колір у перших стравах

Важко уявити приготування супів без додавання різних видів зелені, передають Патріоти України.

В кропі та петрушці міститься велика кількість вітамінів та поживних речовин, які допомагають організму зміцнити імунітет.

Відомо, що при додаванні даних компонентів у страву вони втрачають свій яскравий колір. Це ніяк не відбивається на смакових якостях супу, проте з естетичної точки зору це не так привабливо.

Подробиці

Деякі господині додають зелень не у каструлю, а у тарілки під час подачі. Зелень залишається яскравою та смачною. Цей спосіб має один маленький недолік: страва не встигає просочитися ароматами кропу з петрушкою, тому компоненти сприймаються окремо.

Інші ж додають зелень після того, як вимкнена плита. Однак через відсутність якісної термічної обробки кропу з петрушкою суп може швидко прокиснути.

Як діяти?

Досвідчені господині знають чудовий спосіб, який допоможе просочитися супу ароматами та зберегти “свіжий” зелений колір.

Для цього необхідно дочекатися, поки залишиться кілька хвилин до повного приготування страви.

У цей момент додаються кріп з петрушкою та невеликою кількістю соди.

Перемішайте, поваріть 60 секунд і вимикайте вогонь.

Суп вийде смачним та привабливим.

Джерело: ПростоВей

Калорійна "бомба"! Названо найшкідливіший чайний напій

п’ятниця, 5 грудень 2025, 5:40

Чай традиційно вважають одним із найкорисніших напоїв, який підтримує здоров’я та добре доповнює щоденний раціон. Та попри загальні переваги, не всі чайні напої однаково безпечні для організму, передають Патріоти України. Деякі з них можуть приховувати...

Особливий тест! Виберіть ангела та дізнайтеся про приховане для вас послання

четвер, 4 грудень 2025, 18:50

Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...