Якщо вас намагаються принизити, скажіть тільки одне слово - це безпрограшний прийом

Людина, яка вас ображає, має лише одну місію - завдати вам болю, передають Патріоти України.

Колись великий психолог, Зигмунд Фрейд, сказав, що сильна особистість не повинна брати на себе тягар чужих тверджень. Зазвичай, коли людина ображає, до нас це не має жодного відношення, просто їй дуже боляче і погано. Бо кожен з нас ділиться з іншими лише тим, що несе в собі. Розповідаємо, що потрібно зробити, коли вас починають ображати чи принижувати.

Як чинити опір образам і поганій поведінці

Не варто сперечатися, просто потрібно сказати «так» будь-яким негативним словам, що сказані у ваш бік. Як і чому це працює? Коли ви спокійно погоджуєтеся із твердженнями опонента, ви розчиняєте психологічний тиск, який іде на вас з його боку. Тоді людина, що вас зачепила, буде вимушена заспокоїтися, бо ви не даєте їй жодних підстав для продовження діалогу. Сказавши «так», ви знецінюєте будь-який негатив, позбавляючи можливості зробити наступний випад у ваш бік.

Поліпшуйте свою самооцінку, адже ви те, що про себе думаєте. Тому, аби вас не зачіпали образливі слова, думайте про себе тільки найкраще, ви маєте стати найціннішою особистістю для себе. Не дозволяйте оточуючим похитнути віру в те, що ви найкраща чи найкращий. Тоді вам буде абсолютно байдуже до того, що вас ображають.

А якщо у вашому оточенні є такі люди, які вас критикують чи ображають, то варто задуматися над тим, щоб виключити їх зі свого кола спілкування. Бо життя занадто коротке, аби витрачати його на токсичних людей, які тільки те й роблять, що отруюють все навколо себе.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...