Кава буде шкідливою: Два інгредієнти, які краще ніколи не додавати у напій

Кава - це улюблений усіма напій. Попри те, що вона відома своїми енергетичними властивостями, може бути ще й корисною. У цьому випадку варто знати, які інгредієнти допоможуть в цьому, а які лише нашкодять, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, які два інгредієнти краще ніколи не додавати у каву.

Які інгредієнти не варто додавати у каву?

Цукор

Перш за все, йдеться про цукор, який багато хто додає у каву, щоб приглушити гіркоту напою. Однак, ні для кого не секрет, що продукт містить у собі багато калорій, а також сприяє збільшенню вагу та розвитку діабету. Замість цукру краще додати у каву натуральний підсолоджувач, до прикладу, мед.

Вершки

Особливо це стосується штучних вершків, які, як правило, містять у собі багато калорій та шкідливих інгредієнтів. Як альтернативу можна обрати безлактозне чи молоко на рослинній основі: мигдалеве, кокосове чи вівсяне.

Як приготувати корисну каву?

1. Обирайте якісні кавові зерна. Звертайте свою увагу на ті, які вирощені органічно та без використання пестицидів чи хімікатів.

2. Використайте корицю. Як відомо, це натуральна спеція, яка допоможе зробити напій корисним. Кориця – це відмінне джерело антиоксидантів, що допомагає зменшити запалення в організмі та підвищити імунітет.

3. Метод приготування. Краще готувати каву тими способами, які не вимагають високої температури та тиску. Йдеться про френч-прес, пуровер, фільтр.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...