Хитрість розумних господарок: Як без прасування зробити постільну білизну ідеально рівною і м'якою

Хитрі господині давно не прасують постільну білизну після прання. Вони використовують один спосіб, завдяки якому результат не гірший, ніж після прасування, передають Патріоти України.

Білизна після прання ідеально рівна і приємна до тіла і без праски. Для цього потрібно просто слідувати декільком правилам.

Що треба зробити?

Обов’язково запускайте прання при температурі 40 градусів.

Виберіть функцію «легке розгладження» — вона є майже для всіх пральних машин. Якщо функції немає, то кількість обертів не більше ніж 800.

Періть без кондиціонера. Цей засіб накопичується в тканині, вона стає грубішою, довше сохне і гірше пропускає повітря, що важливо для постільної білизни.

Після прання білизну струсіть і злегка розрівняйте.

Розвішавши постіль, ще раз розгладьте великі заломи.

Білизна має висохнути, але не пересохнути. Стежте за цим.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...