
Ця страва може бути як гарніром, так і цілком самостійним перекусом. Спершу погляд може здатися, що приготування є максимально простим. Але навіть у досвідчених кулінарів іноді виникає запитання, чи треба відварювати коренеплід перед запіканням. Детально про це розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.
Кухарі зазначають, що ця процедура не є обов’язковою. Але якщо вам хочеться отримати ароматну страву з апетитною хрусткою скоринкою чимшвидше, бажано все ж відварити картоплю до напівготовності. Це не займе більше 10 хвилин.
Найкраще почищену і нарізану картоплю залити окропом і поставити на вогонь. Після цього з картоплі треба злити воду і просушити її від зайвої вологи. Тільки потім слід перекладати коренеплоди у духовку. Якщо ретельно її просушити, страва вийде з рум’яною і буде мати хрустку скоринку, але при цьому шматочки будуть м’якими та ніжними всередині.
Особистісні тести на основі оптичних ілюзій не лише розважають, а й допомагають краще пізнати себе. За допомогою таких зображень можна дізнатися, як саме працює наша свідомість і що приховується у підсвідомих реакціях. Те, що ми бачимо першим, залежить...
Наша психіка - це величезний резервуар, де протягом усього життя накопичуються досвід, спогади, емоції та переживання. Часто ми недооцінюємо обсяг цього внутрішнього світу й не підозрюємо, який саме відбиток залишають на нашій особистості навіть, здава...