Ця страва може бути як гарніром, так і цілком самостійним перекусом. Спершу погляд може здатися, що приготування є максимально простим. Але навіть у досвідчених кулінарів іноді виникає запитання, чи треба відварювати коренеплід перед запіканням. Детально про це розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.
Кухарі зазначають, що ця процедура не є обов’язковою. Але якщо вам хочеться отримати ароматну страву з апетитною хрусткою скоринкою чимшвидше, бажано все ж відварити картоплю до напівготовності. Це не займе більше 10 хвилин.
Найкраще почищену і нарізану картоплю залити окропом і поставити на вогонь. Після цього з картоплі треба злити воду і просушити її від зайвої вологи. Тільки потім слід перекладати коренеплоди у духовку. Якщо ретельно її просушити, страва вийде з рум’яною і буде мати хрустку скоринку, але при цьому шматочки будуть м’якими та ніжними всередині.
Пошук простих рішень — характерна ознака сьогодення. Мінімум часу, зрозумілий склад, чіткий результат. Саме у такий логіці сформувався сучасний ритуал першого прийому їжі. І серед варіантів, які найбільше відповідають новим запитам, вирізняється гранол...
Багато людей вважають, що всі ультраоброблені продукти (УОП) шкідливі, але нове дослідження показало, що деякі з них навпаки можуть бути корисними, передають Патріоти України. Виявлено, що заморожені овочі, консервовані помідори, цільнозерновий хліб та...