Загальний принцип дуже простий. У киплячу підсолену воду обережно викладіть вареники. Накрийте каструлю кришкою, передають Патріоти України.
Як тільки вода закипить вдруге, зніміть кришку та перемішайте вареники, щоб вони не прилипли до дна. Після цього варіть ще 5-10 хвилин на середньому вогні.
Але є важливі тонкощі. Зокрема, вареники в каструлі повинні розміщуватися вільно. Не наповнюйте каструлю більше ніж на половину, щоб вода не збігла.
Кількість води, солі та розмір каструлі регулюйте, залежно від кількості вареників. Наприклад, на 100 г заморожених вареників потрібно приблизно 400 мл води.
Варіть вареники на середньому вогні – так вони будуть активно кипіти, а не мокнути. І, звісно, не треба заздалегідь розморожувати заморожені вареники. До речі, свіжі вареники варяться менше, ніж заморожені. Слідкуйте за часом варіння, щоб не переварити вареники.
Ванна кімната - не лише місце для релаксу, а й ідеальний простір для кімнатних рослин. Постійна вологість, тепло й м’яке освітлення створюють умови, у яких деякі види почуваються навіть краще, ніж у вітальні. Вони не лише додають інтер’єру шарму, а й о...
Ви коли-небудь почувалися несправедливо звинуваченими чи збитими з пантелику через чужі слова? Це може бути газлайтинг - форма психологічної маніпуляції, яка змушує сумніватися у власній адекватності. Важливо знати, як правильно реагувати, щоб не дати ...