Мало хто знає! Ось скільки насправді треба варити заморожені вареники

Загальний принцип дуже простий. У киплячу підсолену воду обережно викладіть вареники. Накрийте каструлю кришкою, передають Патріоти України.

Як тільки вода закипить вдруге, зніміть кришку та перемішайте вареники, щоб вони не прилипли до дна. Після цього варіть ще 5-10 хвилин на середньому вогні.

Але є важливі тонкощі. Зокрема, вареники в каструлі повинні розміщуватися вільно. Не наповнюйте каструлю більше ніж на половину, щоб вода не збігла.

Кількість води, солі та розмір каструлі регулюйте, залежно від кількості вареників. Наприклад, на 100 г заморожених вареників потрібно приблизно 400 мл води.

Варіть вареники на середньому вогні – так вони будуть активно кипіти, а не мокнути. І, звісно, не треба заздалегідь розморожувати заморожені вареники. До речі, свіжі вареники варяться менше, ніж заморожені. Слідкуйте за часом варіння, щоб не переварити вареники.

Скільки варити заморожені вареники:

  • Вареники з картоплею: 5-7 хвилин після спливання.
  • Вареники з м'ясом: 10 хвилин після спливання.
  • Вареники з сиром: 2-3 хвилини після спливання.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...