Загальний принцип дуже простий. У киплячу підсолену воду обережно викладіть вареники. Накрийте каструлю кришкою, передають Патріоти України.
Як тільки вода закипить вдруге, зніміть кришку та перемішайте вареники, щоб вони не прилипли до дна. Після цього варіть ще 5-10 хвилин на середньому вогні.
Але є важливі тонкощі. Зокрема, вареники в каструлі повинні розміщуватися вільно. Не наповнюйте каструлю більше ніж на половину, щоб вода не збігла.
Кількість води, солі та розмір каструлі регулюйте, залежно від кількості вареників. Наприклад, на 100 г заморожених вареників потрібно приблизно 400 мл води.
Варіть вареники на середньому вогні – так вони будуть активно кипіти, а не мокнути. І, звісно, не треба заздалегідь розморожувати заморожені вареники. До речі, свіжі вареники варяться менше, ніж заморожені. Слідкуйте за часом варіння, щоб не переварити вареники.
Багато хто з українських господарів висаджує на дачі смородину, однак отримати гарний врожай здатні не всі. Допомогти молодим колегам зголосився досвідчений аграрій, автор каналу «Корисне ТБ», передають Патріоти України. За його словами, секрет — у пра...
Білок - це ключовий елемент для м’язів, шкіри, гормонів та обміну речовин. Але що станеться з організмом, якщо щодня споживати 100 грамів білка, передають Патріоти України з посиланням на Eat This, Not That! Ні для кого не секрет, що білок підтримує р...