Курячий бульйон є дуже корисною стравою, здатною позитивно позначитися на стані здоров’я, передають Патріоти України.
До того ж рідка їжа добре засвоюється організмом і не дає додаткового навантаження на органи шлунково-кишкового тракту.
На основі бульйону можна варити будь-які смачні супи або використовувати його як самостійну страву.
Однак дуже важливо, щоб бульйон вийшов прозорим і смачним.
На якій воді варто варити курячий бульйон?
Досвідчені кухарі сходяться на думці, що страва найкраще виходить при приготуванні на холодній воді. Тому варто закладати кістки або курку відразу ж у каструлю.
Пам’ятайте, що при використанні звичайної води з-під крана бульйон може бути каламутним і не таким смачним.
Тому варто обирати фільтровану воду.
Якщо у вас немає системи очищення, то можна використовувати магазинну питну воду або користуватися фільтр-глечиками.
Які секрети смачного бульйону варто знати?
Незважаючи на той факт, що багато хто любить використовувати куряче м’ясо для варіння бульйону, краще зупинити свій вибір на кісточках. Вони дозволяють приготувати насичений і наваристий бульйон.
У момент кипіння важливо встигнути зняти піну. Якщо цього не станеться, колір рідини стане каламутним, а смакові якості помітно погіршаться.
Для того щоб бульйон став корисним і смачним, його готують разом з різними овочами.
Варити бульйон варто на повільному вогні.
Православна церква України 30 січня за новим стилем вшановує пам'ять трьох видатних святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоуста, а також священномученика Іполіта та Зінона Києво-Печерського. За старим стилем 30 січня церква згад...
Миття автомобіля важливе не тільки з естетичної точки зору, а й для збереження ресурсу транспортного засобу. За систематичне порушення правил виконання процедури можна жорстко поплатитися, передають Патріоти України. Досвідчений автомийник розповів про...