На думку експерта, жоден з харчових продуктів сам не може спровокувати захворювання Covid-19. «Це не одномоментний вплив, а комплекс неправильних звичок, що призводять до захворювань, які в кінцевому підсумку і вплинуть на перебіг і захворювання Covid-19», – підкреслила Бурляєва.
Більш того, лікар зазначила, що для людей, які знаходяться на карантині або на самоізоляції розробили відповідний раціон. Згідно з ним, в період пандемії слід обмежити споживання солі та цукру, а також насичених і трансізомерних жирних кислот. Крім того, необхідно зменшити кількість борошняних виробів, хліба і хлібобулочних виробів, газованих і соковмісних напоїв. У список шкідливих продуктів також увійшли ковбаси, сосиски, делікатеси, м’ясо з високим вмістом жиру, сир з масовою часткою жиру понад 30%, чипси, майонез і фаст-фуд.
Настав квітень – сезон висадки розсади у відкритий ґрунт все ближче, а догляд за нею все складніший. Зокрема, якщо ви хочете отримати добре сформовані та стійкі до погодних умов рослини, важливо забезпечити їм правильний полив, передають Патріоти Украї...
Полуниця – один із найпопулярніших фруктів, який славиться своїм соковитим і солодким смаком. Але, як виявилося, деякі люди тільки зараз починають розуміти, що це за плід насправді, передають Патріоти України. У відео, опублікованому в TikTok, користув...