На думку експерта, жоден з харчових продуктів сам не може спровокувати захворювання Covid-19. «Це не одномоментний вплив, а комплекс неправильних звичок, що призводять до захворювань, які в кінцевому підсумку і вплинуть на перебіг і захворювання Covid-19», – підкреслила Бурляєва.
Більш того, лікар зазначила, що для людей, які знаходяться на карантині або на самоізоляції розробили відповідний раціон. Згідно з ним, в період пандемії слід обмежити споживання солі та цукру, а також насичених і трансізомерних жирних кислот. Крім того, необхідно зменшити кількість борошняних виробів, хліба і хлібобулочних виробів, газованих і соковмісних напоїв. У список шкідливих продуктів також увійшли ковбаси, сосиски, делікатеси, м’ясо з високим вмістом жиру, сир з масовою часткою жиру понад 30%, чипси, майонез і фаст-фуд.
Це звичайнісінькі пекарські дріжджі. З них можна зробити безцінне добриво, яке прискорить розвиток огірків, зміцнить їхній імунітет та збільшить плодоношення в рази. Розповідаємо, посилаючись на ресурс ukrayinynovyny.pl, чому жовтіє листя огірків і як ...
Вода — це життя. Вона тече крізь наші вени, як річка, що живить землю. Без неї блякнуть не лише квіти, а й ми самі. І хоча кожен з нас чув про магічну формулу «вісім склянок води на день», ця істина — лише загальний орієнтир. Насправді потреби у рідині...